Hvordan var artiklen?

1550260cookie-tjekWild West And Wizards, Wild West FPS med Magic Graduates fra tidlig adgang på Steam
Medier
2020/04

Wild West And Wizards, Wild West FPS med Magic Graduates fra tidlig adgang på Steam

Det er altid grund til at fejre, når et unikt nyt spil med en speciel smag af originale koncepter og solidt gameplay formår at spire fra udviklingskokonen og sprede sine vinger som en fuldgyldig udgivelse. Nå, Lavaboots Studios formåede sådan set at opnå det med Vilde Vesten og troldmænd.

Konceptet med spillet er ret sejt: det er en sandbox RPG sat i det vilde vesten. Udover at samle våben og bytte og opgraderinger får du dog også adgang til forskellige magiske besværgelser og angreb.

Kampen er ret ligetil, og du er i stand til at skyde fra hoften eller sigte ned ad seværdighederne.

Du kan også bruge magi i off-hand, kaste magi og forårsage statuseffekter på fjender. Du kan få et indblik i, hvordan gameplayet er med lanceringstraileren nedenfor.

Open-world konceptet og designet ligner meget Sir, du bliver Hunted.

Verdens skala minder også meget om gamle 3D pc-spil, hvor alt var meget større, end det burde have været for at undgå klipning, kameraproblemer og sikre, at spillere ikke satte sig fast eller satte sig fast i stramt gengivet geometri.

I dette tilfælde bruges de store bygninger og lokaler mere til stilistiske formål end på grund af teknologiske begrænsninger.

Jeg bryder mig egentlig ikke så meget om det, men jeg har noget imod nogle af kritikken om andre aspekter af spillet... nemlig manglende evne til at dukke, og nogle af klagerne over, at det er et bare ben-spil.

Der er forskellige negative anmeldelser, der alle har nøjagtig de samme klager: spillet mangler indhold og polering.

Kyvarus syntes at opsummere de fleste klager med en simpel anmeldelse, skrive...

“Selvom jeg virkelig gerne ville kunne lide dette spil, er det ikke noget, der lige nu er 5$ værd. Det mangler tonsvis af grundlæggende first-person shooter-mekanikker, såsom at sidde på hug, samle genstande op og flytte dem i verden og mere, end jeg gider at nævne.

"Generelt meget upoleret og fik mig til at føle, at jeg spillede en udviklerudgivelse af spillets forudsætning. Det var ikke, hvad jeg havde forventet."

Det betyder nu ikke, at spillet er dårligt. Som påpeget af andre anmeldere, er der over 80 quests at gennemføre, 50 besværgelser at erhverve, masser af våben at plyndre og et forenklet kampsystem, hvor du ikke står over for horder af kuglesvampe-fjender.

Manglen på dybde til noget af indholdet er sidestillet med fokus på udforskning og opdagelse på tværs af tre forskellige biomer. Så hvis du nyder at blive sat ind i en sandkasse og bare opfange quests og have det sjovt i dit eget tempo, selv i lyset af nogle manglende funktioner, andre større budgetterede spilfunktioner, så kan du måske nyde Vilde Vesten og troldmænd.

Du kan lære mere om spillet eller hente en digital kopi til $14.99 fra over på Steam butik.

(Tak for nyhedsguiden durka durka)

Andre medier