Hvordan var artiklen?

1550900cookie-tjekUtopia Syndrome: Wake Up får en gratis demo til Sci-Fi Horror Tale
Medier
2020/04

Utopia Syndrome: Wake Up får en gratis demo til Sci-Fi Horror Tale

Utopia Games udgav demoen for det første bidrag i deres kommende sci-fi, mystic-horror-spil kaldet Utopia syndrom. Projektet er en del af en flerdelt serie af korte eventyrhistorier, der er temaet for forskellige typer gyserscenarier.

Det første projekt hedder Vågn op, og demoen er i øjeblikket tilgængelig til at downloade gratis på Steam butik side.

I øjeblikket er udgivelsesdatoen stadig ikke fastlagt, men den er klar til at ankomme snart for pc-spillere.

Spillet blev lavet på et intet-budget af passionerede kunstnere, der søger at bringe en visuelt gribende fortælling til live. Du kan se, at kunstnere var ansvarlige for at udvikle spillet, fordi der er en masse udtryk, følelser og fokus på den visuelle atmosfære i verden og karakterer for at hjælpe med at fremkalde en følelse af fordybelse.

Du kan få fat i hvad jeg taler om med traileren til Utopia syndrom: Vågn op nedenfor.

Vågn op fortællingen handler om en mand svøbt i bandager og iført en laset jumpsuit, som vågner op i en tom fængselscelle. Han husker ikke meget, men der er et brev, der informerer ham om, at ondskab forfølger korridorerne på den underjordiske grund, hvor folk forsøger at overleve.

Anhel beslutter sig for at udforske området, hvor spillere kan interagere med forskellige objekter eller løse gåder for at åbne nye veje til opdagelse.

Spillet spilles både fra et top-down isometrisk perspektiv og fra et tredjepersons over-skulder-perspektiv, hvilket giver spillerne mulighed for at omfavne eventyrspilsaspekterne for gåderne, men også horror-spilaspekterne, når tingene begynder at blive intense .

Jeg kan godt lide, hvad jeg ser indtil videre, og forhåbentlig er hele spillet lige så virkeliggjort som præsentationen af ​​demoen i traileren ovenfor. På en eller anden måde minder det mig lidt om Neil Blomkamps kortfilm med et tema omkring nogle ret seje gyserkoncepter. Jeg får også nogle vibes af The Brotherhood's stasis.

Som nævnt kan du få fat i demoen lige nu, gratis, ved at besøge Steam butik side.

(Tak for nyhedstip Harrison Bergeron)

Andre medier