Hvordan var artiklen?

1550280cookie-tjekUbisoft vil fuldt ud afsløre Assassin's Creed Valhalla den 30. april 2020
Medier
2020/04

Ubisoft vil fuldt ud afsløre Assassin's Creed Valhalla den 30. april 2020

Efter at have set en kunstner tegne et billede op af, hvad folk allerede har fundet ud af for måneder siden, ser det ud til, at Ubisoft er i gang med sit bud på Vikings. Mere information vedr Assassin's Creed Valhalla debuterer ganske snart den 30. april 2020.

På et tidspunkt skød Ubisoft så mange ud Assassins Creed spil, som to officielle titler udkom på et år, hvilket var tilbage i 2014. Selvom serien er blevet malket til ingen ende og kan prale med indhold af social retfærdighed, der er på niveau med dens fejl, er vi her i dag med mindre end 24 timer tilbage før vi ser Assassin's Creed Valhallaofficielle afsløring.

Om emnet for spillets afsløring, teasertraileren, der bekræfter snakken rundt på nettet — at denne del af Assassins Creed serien vil se spillere påtage sig rollen som en viking - sidder nedenfor for din seerfornøjelse:

"Se timelapsen af ​​Assassin's Creed Valhalla-afsløringen livestream med utrolig kunst fra BossLogic!"

Teasertraileren viser ikke en udgivelsesdato eller hvilke platforme den næste Assassins Creed spillet lander ved lanceringen. Det er med andre ord uklart, om det vil få sin debut på nuværende generations konsoller og pc, eller om det ender på både nuværende og næste generations enheder.

Med hensyn til usikkerhed vil Ubisoft sandsynligvis afklare eventuelle spørgsmål vedr Assassin's Creed Valhalla den 30. april 2020 kl. 8:00 PT / 11:00 ET / 4:00 BT / 5:00 CET.

Personligt her, så ser jeg ikke frem til dette nye spil, især efter de glitchy wake-indlæg i fortiden - som f.eks. Assassin's Creed Origins og Assassin's Creed Odyssey. Jeg er sikker på, at der vil være diskussionspunkter for indeværende år i den kommende titel, hvis Ubisofts tidligere værker holder enhver vægt.

Anyway, hvis du vil lære mere om Assassin's Creed Valhalla, Kan du besøge ubisoft.com.

Andre medier