Hvordan var artiklen?

1551240cookie-tjekTwitter censurerer tweets, der afslører lækager fra WHO, CDC, Verdensbanken, NIH, Wuhan Lab
Funktionalitet
2020/04

Twitter censurerer tweets, der afslører lækager fra WHO, CDC, Verdensbanken, NIH, Wuhan Lab

Pastebiner har svævet rundt for lækager af brugeroplysninger, der blev afsløret, efter at Verdenssundhedsorganisationen, Center of Disease Control, Verdensbanken, National Institutes of Health og Wuhan Institute of Virology blev hacket. Ethvert tweet, der nævner lækagen eller henviser til hacks, er dog blevet fjernet fra Twitter.

Det er klart, at deling af uautoriserede personlige oplysninger er imod Twitters regler, men du har ikke engang lov til at diskutere eller linke til tweets, der diskuterer emnet.

For eksempel vil selv henvisning til de tweets, der indeholder links, resultere i, at tweets bliver fjernet.

a7jmDGP

Karnage 369 forsøgte at informere brugere om de lækager, der blev info-dumpet på 4chan, men Twitter fjernede ikke kun hans tweets, men skyggeforbudte alle forsøg på selv at diskutere dem og forbød brugere at sende direkte links. Selv folk, der forsøgte at pinge OAG ind i en tråd, fik deres tweets fjernet, hvorfor de var nødt til at sende os en besked med billeder af informationen.

Du kan se et skærmbillede af tweetet, der landede Karnage i Twitter-fængslet nedenfor.

Vis indlæg på imgur.com

Heldigvis lykkedes det nogle ivrige brugere at snapshotte ikke kun tweets, men også kopiere alle links fra tweet og dumpede dem i en tråd over på Kiwifarms.net. Der er også et arkiv over Kiwifarm tråd i tilfælde af at den bliver skudt.

Alle de originale Pastebin-filer blev fjernet af Pastebin-personalet, men heldigvis er der stadig tilgængelige arkiver.

Den indeholder brugernavne og adgangskoder til at få adgang til CDC, WHO, NIH, The Gates Foundation, Wuhan Institute of Virology og Verdensbanken.

Big Tech arbejder over tid på at undertrykke eller bortfiltrere resultater, der fører til lækagen, så hvis du var interesseret i de data, de ikke ville have dig til at se, skulle du handle hurtigt, før det bliver begravet for evigt.

Jeg forestiller mig, at de, der har tid og tålmodighed til at finde rundt i fællesskabstråde og korrespondance på fora eller opslagstavler fra de hackede websteder, med tiden vil finde ud af mere om, hvad der virkelig skete med coronavirus, men om de vil leve for at få det ud til offentligheden er en anden sag.

(Tak for nyhedstipsene Tim at Where og Dickie Peterson 64)

Andre funktioner