Hvordan var artiklen?

1550780cookie-tjekFejlfinding: Forladte børn, koreansk turbaseret strategispil lander på damp
Medier
2020/04

Fejlfinding: Forladte børn, koreansk turbaseret strategispil lander på damp

Den sydkoreanske udvikler Dandylion har arbejdet med deres turbaserede, animeinspirerede strategispil, Fejlfinding: Forladte børn, i ganske lang tid. Nå, spillet er endelig gradueret fra Early Access og er nu i øjeblikket tilgængeligt for køb fra over på Steam butik i sin udfyldte form for $ 24.99. I løbet af den første uge med frigivelse er spillet tilgængeligt for 20% rabat på den normale pris, så du kan hage en kopi for kun $ 19.99.

Spillet centrerer sig omkring en fri handelszone kendt som Valhalla. Mens en officiel hærtilstedeværelse ikke er tilladt der, indførte regeringen et privatiseret mandat til bekæmpelse af kriminalitet kendt som Troubleshooter-programmet. Spillet følger en ung mand ved navn Albus, der starter sin egen gruppe af fejlsøgere for at begrænse de stigende kriminalitetsrater i Valhalla.

Troubleshooter følger Albus og hans kolleger, mens de udforsker deres egne motiver og under-plotninger, mens de også forsøger at håndtere den organiserede kriminalitet, der finder sted i byen. Du kan få en idé om, hvordan kunsten og gameplay-mekanikken ser ud med traileren nedenfor.

I modsætning til mange andre turn-baserede strategispil, der er indstillet i moderne (eller futuristiske) tider, er dette et af de få spil, der rent faktisk fokuserer på nærkamp.

I en masse TBS-spil er den sidste ting, du gerne vil gøre, tæt på en modstander, fordi du bliver overfyldt, de kan bruge auto-ilden med små eller ingen ulemper fra RNG, og du beder dybest set om dine enheder for at få merc'd.

Men i tilfælde af Troubleshooter, nogle af dine enheder er specielt designet til nærkamp og uarbejdsdygtige fjender.

Grundlæggende er det meget som XCOM: Chimera Squad.

49820006026 6bd7d8397a k

Nu er jeg ikke helt sikker på, om spillet er fri for pozz. Det er dog stadig et meget bedre alternativ for dem af jer, der leder efter en karakterdrevet SRPG sammenlignet med den slop, som Firaxis og 2K for nylig udgav.

(Tak for nyhedstipet mrwarmind)

Andre medier