Hvordan var artiklen?

1550620cookie-tjekTintins eventyr under udvikling til pc og hjemmekonsoller
Nyheder
2020/04

Tintins eventyr under udvikling til pc og hjemmekonsoller

Microids og Moulinsart har annonceret, at et nyt spil er på vej baseret på klassikeren Tintins eventyr. De udrullede ikke mange detaljer for spillet, men de annoncerede, at det er planlagt til at blive udgivet på pc og hjemmekonsoller.

De sagde ikke, hvilke hjemmekonsoller der ville blive understøttet, men jeg er temmelig sikker på, at Xbox One og PS4 er på lager, og det er et spil, hvis det skal være på tværs af generationer til PS5 og Xbox Series X, men det er også en stor mulighed. Den eneste konsol, der kan være udeladt af bunken, er Nintendo Switch, men vi bliver nødt til at vente på flere detaljer for at finde ud af, om den klarer sig eller ej.

Det franske outfit skaber spillet som en del af en 35-års jubilæumsfejring hos Microids. Det virker skørt at tænke på, at en udgiver har holdt så længe uden at blive korrupt eller bukke under for den konvergens, der har ødelagt så mange andre udgivere, så det er rart at se, at Microids beslutter sig for at bevare deres tradition for at gøre nichespil stærke ved at lande en beskæftige sig med Tintins eventyr licens.

Hvad ved ikke meget om projektet, men det vil være et action-eventyrspil, hvor du vil være i stand til at spille som Tintin og Snowy.

Kaptajn Haddock, professor Calculus og Thomson & Thompson vil også dukke op. Vi har ingen idé om, hvordan kunst-stilen vil se ud, men det ville være fantastisk, hvis det var 3D med en tegneserie-inspireret skygge for at efterligne bøgerne.

For nu er dette kun en foreløbig meddelelse for spillet, så vi bliver nødt til at vente med at finde ud af, hvordan gameplay-mekanikken vil være, hvordan Tintin vil kontrollere, hvilken slags steder han vil besøge, og hvad de generelle loops vil være , samt hvilke konsolplatforme de er målrettet mod.

I mellemtiden kan du holde øje med Microids officielle hjemmeside for eventuelle fremtidige opdateringer vedrørende den nye generation af videospils tilpasning af Tintins Oplevelser.

Andre nyheder