Hvordan var artiklen?

1551300cookie-tjekTechnoTsunami Hands-On Preview
Medier
2020/04

TechnoTsunami Hands-On Preview

[Oplysning: Produktnøgle modtaget gratis]

For nylig havde jeg mulighed for at prøve TechnoTsunami tidlig adgang debut nu, hvor spillet i øjeblikket er på Steam butik. TechnoTsunami er et eventyrspil af solo-udvikleren Neon Castle. Sæt dig ombord på et retrofuturistisk art deco-krydstogtskib, hvor mennesker sender deres bevidsthed for at slappe af i robotkroppe, mens de går deres liv på Jorden. Du er en samler, og som med mange ting i dette spil, vil hvad dette betyder, ikke blive forklaret for dig, men i bund og grund samler du ting fra fremtiden af ​​grunde.

KASTXMv

Der er nogle ret interessante ting i historien, der forklarer, hvordan menneskeheden etablerede rumrejser i denne alternative tidslinje. Under 1. Verdenskrig blev der opdaget et meget magnetisk metal, der ved opdeling gjorde det muligt for objekter at blive i det væsentlige teleporteret mellem de to poler over store afstande. Efter denne opdagelse begyndte menneskeheden at udforske rummet ved først at sende aber op efterfulgt af menneskelige ånder. Ind i mellem var der eksperimenter, der involverede, der førte til opdagelser af tidsrejser af objekter, men dette var ikke helt klart for mig. Begge disse kombinerede førende til dannelsen af ​​det space fairing krydstogtskib, du opdager dig selv på.

På trods af et par grammatiske problemer er overordnet overblik acceptabelt med en lille intriger. Disse noter fungerer også som din eneste guide gennem denne Techno Tsunami. Ingen anden indikation af, hvordan eller endda hvor du skal fortsætte, vil blive tilbudt udover din hovedopgave med at drive en elevator. En opgave jeg ikke var i stand til at fuldføre. Jeg forbliver usikker på, om det er et resultat af, at det ikke var muligt, eller om jeg simpelthen var gået glip af et nøgleelement eller en note under mine udforskninger.

fKy7KPL

Når du starter spillet, falder spillerne uhøjtideligt ind i et aflåst rum, hvor din første opgave er at flygte. På jorden ligger en krop, som du vil opdage i din dagbog er din første sidemission. Før han forsøgte at dræbe dig, havde han slugt "noget" vigtigt, og du har brug for en lægetaske til at skære ham op og hente sagt noget. Dine eneste ledetråde til, hvordan du undslipper, er en optagelse, der endnu ikke har en voice-over og en note. Optagelsen instruerer dig i at finde pengeskabet som viser sig at være uret og løsningen er tiden i sedlen. Der er ingen indikation af nogen af ​​disse, og du vil først opdage, at uret er sikkert ved at hoppe oven på bordet for at se på uret.

Jeg vil sige, at selvom spillet ikke holder din hånd det mindste, er det i det mindste mindre indviklet end andre eventyrspil. Du vil føle dig klogere efter at have gennemgået dette, fordi alle fremskridt skal rippes til eksistens fra dine enorme store hjernededuktioner. På denne måde opnår spillet følelsen af ​​at skulle opdage alt selv. Som du ville gøre i et rigtigt eventyr.

Efter startrummet finder du ud af et hacket tårn, at du er en samler. Dette vil ikke blive forklaret, men du sidder fast i rummet, og gamere er naturlige hamstre, så spillet klarer sig uden at skulle forklare det. Hver genstand, du finder, vil give dig et mindre løft til dine statistikker/evner. Noget, som jeg tror vil være vigtigere senere i dette spils udvikling, men bortset fra boostene til varekapaciteten var stort set irrelevant.

Efter at have rundet det første område omkring 3-4 gange konkluderede jeg, at planen for det niveau, der viste en potentiel udgang, var baglæns. Fik mig til at tjekke alle tre rum i håb om, at udgangen ikke var i det fjerde rum, hvis kode gennem hele gennemspilningen jeg ikke var i stand til at udlede.

Til sidst, efter at have siddet på hug under et bord, der ville være præcis på det rigtige sted, opdagede jeg, at du kan knække nogle riste og formåede at undslippe startområdet for at opdage, at kampen er barsk.

OCHGQmC

Når du har fået en pistol, bliver den mere brugbar, men nærkampsangreb vil næsten altid ramme dig, mens kugler ser ud til at kræve mere nøjagtighed, ellers vil de misse. Optagelsen er overraskende solid. Hovedskud vil forårsage mere skade end kropsslag, og når du går glip af, er det fordi du missede snarere end af spillet.

På nuværende tidspunkt mangler spillet retning. Der er hovedopgaven at drive en elevator, som du vil opdage kræver, at du finder en sikring til elrummet. Noget jeg ikke kunne finde under min gennemspilning. Jeg var i stand til at fuldføre de fleste sideopgaver, hvis de var relevante for at være færdige. Et notorisk vanskeligt puslespil gav en bærbar computer, jeg ikke kunne samle op, men det var den eneste opgave, jeg ikke var i stand til at gennemføre på grund af en fejl. De andre involverede uvægerligt, at de enten ikke var helt i stand til eller fremstod som sådan, fordi jeg ikke var i stand til at fikse magten til at gå videre.

eP46dHQ

I løbet af min tid med spillet dræbte jeg chefen, tog fat i et par ting, mens jeg grinede lidt over antallet af mennesker, jeg reddede fra forskellige dødsfald eller gik rundt uden at være opmærksom på alting. Jeg tror ikke, der er en betydning for dette, men det var ret morsomt.

s9eRu5w

Samlet set var oplevelsen ret barsk. Det blev et af de spil, hvor jeg kiggede på alt for at finde nogle midler til at komme videre. Dømt, da jeg gik glip af noter, til kun at finde dem på et andet eller tredje sweep forvirret over, hvordan jeg savnede dem i første omgang.

Det føles som et solo-udviklerprojekt med aktiver, der er ret imponerende, indtil de slides tynde med deres gentagelse og mangel på mangfoldighed i det oprindelige område. Det var frustrerende at skulle gå op til hver genstand for at finde ud af, hvilken af ​​dem der kan interagere med eller kan brydes. Det er naturligvis elementer i spillet, som udvikleren har sagt vil blive forbedret. Hvad angår lige nu, ville det være bedre at vente for at se, hvordan spillet former sig efter et par måneders udvikling.

Andre medier