Hvordan var artiklen?

15516614cookie-tjekSuper Mario Odyssey 64 til pc kan nu downloades gratis
Medier
2020/04

Super Mario Odyssey 64 til pc kan nu downloades gratis

Kaze Emanuar er kendt for at lave Super Mario eller N64 homebrew-hacks til offentligt forbrug. Men i modsætning til de fleste fanprojekter, der er DMCA'et før lanceringen, har Emanuar lært at sende sine hacks ud, efter at han er færdig, så pc-brugere kan hive sit arbejde inden det "forsvinder" fra internettet. Nå, i dette tilfælde kan folk downloade Emanuars Super Mario Odyssey 64 projekt gratis lige nu.

Meget som fortiden er fan-made spil ikke noget nyt og har dukket op hele tiden. Denne handling spænder over 2D-spil og endda op til 3D-titler og vil fortsætte med at bevæge sig ind i en overskuelig fremtid - på trods af DMCA- eller C&D-meddelelser.

Forskellen i dette tilfælde er, at netop dette fan-made-spil-udvikling er meget mere støjsvag end andre, hvilket betyder, at den ensomme udvikler kan frigive et færdigt projekt til offentligheden til at forbruge, før et C & D-brev kan ramme ham, og Super Mario 64 Odyssey er ingen undtagelse fra denne regel.

Når det er sagt, kan du tjekke videotraileren for det nyligt frigivne værk, der skildrer det gamle Super Mario 64 praler indhold fra Super Mario Odyssey:

Uden at spilde mere tid sidder downloadet for ovenstående arbejde nedenfor:

Det er værd at bemærke, at du har brug for en patcher for at få tingene til at fungere. Og her er linket til nævnte patcher (patch på SM64 US.z64 ROM) for at få ovennævnte projekt i gang:

Endelig er det bedst, at du handler hurtigt og downloader dette fan-made projekt, før Nintendo sender et C & D-brev for at lukke det hele ned. Selvom jeg er sikker på, at nogen vil uploade downloadportalen til dette projekt, hvis det nogensinde bliver taget ned, er det stadig bedst at handle hurtigt, når et anstændigt produkt af en populær IP er gratis og klar til at blive klar.

Andre medier