Hvordan var artiklen?

1550920cookie-tjekStadias Connect-begivenhed afslører nye spil den 28. april 2020
Events
2020/04

Stadias Connect-begivenhed afslører nye spil den 28. april 2020

Google Stadia vil lancere endnu en Connect-begivenhed, og denne gang vil den vise nye spil frem. I øjeblikket er der ingen detaljer om disse nye spil dukket op endnu, men det finder vi snart ud af, når den 28. april ruller rundt.

Google forsøger stadig at understøtte den døende tjeneste, Stadia. Og som for nylig, lærer vi, at Googles seneste arbejde vil have en anden Connect-begivenhed, der vil fremvise nye spil og sandsynligvis også andre former for "indhold".

Alt dette vil finde sted i næste uge (eller om fire dage), hvilket betyder, at folk, der er interesseret i, hvad der vil blive vist den 28. april, kan markere deres kalendere som en dato, de skal gemme.

Ovenstående oplysninger om anti-forbrugertjenesten kom ind via et tweet, som det ses nedenfor:

Hvis du ikke kan se det pågældende tweet, fortæller det, at du den 28. april kl. 9:00 PT / 6:00 CET kan se Connect-begivenheden på YouTube for at høre fra holdet og se "et par nye spil kommer til Stadia."

Tilbage den 16. januar 2020, vi rapporterede på holdet på Stadia, der ønsker forskellige videospil på markedet som "tidsbestemte eksklusive".

Ifølge en Google PR-person vil dette skridt med at sikre flere titler som tidsbestemte eksklusive "hjælpe den pågældende tjeneste". Internet side gamingbolt.com rapporterede også om Stadia, der udgav et væld af spil i løbet af dette år med henvisning til PR-personen, der sagde:

"Når vi ser på vores kommende lineup, sporer vi mere end 120 spil, der kommer til Stadia i 2020, og målretter mod mere end 10 spil alene i første halvdel af dette år, som kun vil være tilgængelige på Stadia, når de lanceres. Vi arbejder sammen med vores partnere om snart at dele mere om disse spil."

Med det sagt ser det ud til, at en lille del af disse 120 spil vil dukke op i næste uge under Connect-begivenheden. Endelig kan du lære mere om Stadia ved at gå over til blog.google.

Andre begivenheder