Hvordan var artiklen?

1551421cookie-tjekShortFatOtaku forbudt fra Twitter
Funktionalitet
2020/04

ShortFatOtaku forbudt fra Twitter

[Opdatering: 5/18/2020:] Ifølge andre Twitter-brugere mener de, at tweeten, der resulterede i, at ShortFatOtaku blev forbudt var en anti-illegal indvandrings-tweet, der blev foretaget den 19. april 2020.

NBDM7RB

[Originalartikel:] Skaberen af "Uundværlig" dokumentarserie, som var et dybt dykk i korruptionen, der cirkulerer den uafhængige gaming scene, er blevet forbudt fra Twitter. Hvorfor? Han ved det ikke. ShortFatOtaku diskuterede for nylig det i slutningen af ​​en video, der blev offentliggjort den 20. april, 2020.

En af de sidste tweets fra ShortFatOtaku var den 19. april 2020. Indholdsskaber Louis Le Vau retweetede SFO, men tweeten er ikke tilgængelig.

Hvis du forsøger at besøge ShortFatOtakus Twitter-konto, bliver du mødt med følgende meddelelse.

j5XLQVy

Hvis du forsøger at besøge den stedfortræder GameBoomer-konto på Twitter, bliver du også mødt med den samme meddelelse ... om, at kontoen er suspenderet.

Så hvorfor blev kontiene permanent suspenderet? Ingen ide.

Det kunne have været en tilstrømning af masserapporter, eller det kunne have været nogen at grave gennem hans arkiv med tweets for at finde noget, som de følte overtrådte Twitter's regler for at få ham deformeret.

Google har allerede udslettet cachen, så du ikke ved, hvad de faktiske endelige tweets på kontoen siger, og Twitter er også mor.

ShortFatOtaku ved faktisk ikke, hvad der førte til forbuddet heller. Han diskuterer kort den konto, der er taget af Twitter i den seneste video, han udgav den 20. april 2020 i det sidste minut. Resten af ​​videoen handler om Verdenssundhedsorganisationens løgn og virkelige mennesker, der dør som følge af deres løgne.

https://youtu.be/peN9IQ0Piz0?t=2280

Det er muligt, at det var nogen på Twitter, der blev trigger glad og forsøgte at forbyde kontoen for nogle, der opfattes som en lille mod den liberale progressive dagsorden, eller det kunne have været en anden årsag.

Nogle konti er blevet gendannet tidligere, såsom Breaking911 eller James Woods eller Zuby, men mange andre konti er ikke gendannet, når de først er fanget i krydset af Twitters Trust & Safety-komité.

Du kan stadig følge ShortFatOtaku på YouTube (for nu) såvel som på Gab.

(Tak for nyhedsguiden durka durka)

Andre funktioner