Hvordan var artiklen?

1550240cookie-tjekScrap Mechanic Co-op Survival Mode går live den 7. maj
Medier
2020/04

Scrap Mechanic Co-op Survival Mode går live den 7. maj

Axolot Games er en af ​​de få udviklere tilbage, der forstår, at videospil er designet til at være sjove. Mens nogle udviklere går ud af deres måde at antagonisere og dæmonisere deres eget publikum for ikke at acceptere deres degenererede sociopolitiske overbevisninger, er der andre udviklere, der spændende deres fanbase og får spillere nørdet til virkelig sjove gameplay-sessioner, og Axolot Games gør netop det med Skrotmekanikere Overlevelsestilstand.

Den sim-baserede funktion vil tilføje mad- og sundhedsstatistikker, evnen til at dyrke og administrere afgrøder, sammen med dynamisk kamp mod fjendens AI og al den seje og skæve bygningsmekanik, der gjorde skrot Mechanic enestående, da den først trådte ind Tidlig adgang tilbage i 2016.

Overlevelsestilstanden var blevet drillet i de sidste fire år, og efter megen tid, dedikation og udvikling, leverer Axolot det løfte den 7. maj. De udgav en actionfyldt trailer for at vise tilstanden og multiplayeren, som du kan tjekke ud nedenfor.

I modsætning til andre overlevelsessimmer er dette ikke bare en anden Dayz or Rust klon. Du samler ikke bare sløvt ressourcer for at overleve mod andre spillere eller zombie-horder.

Ligesom grundspillet har du stadig fuldstændig og uhindret adgang til et væld af materialer til at bygge, hvad end din fantasis grænser kan fremtrylle.

Jeg elsker, hvordan videoen ikke kun viser typiske kreationer såsom køretøjer og både, den viser også, hvordan du kan gøre brug af den mekaniske kinematik til at bygge alle mulige smarte ting såsom svingarme, løfteraketter, trebuchets, falddøre, hamre, bure og meget mere.

Hvis du har nydt skrot Mechanic før, men beklagede manglen på en mere involveret historietilstand, så vil du sandsynligvis nyde overlevelsestilstanden til spillet – som du kan spille med et par venner i online co-op – når det først går live fra den 7. maj.

Husk det nu skrot Mechanic er stadig i Early Access, så det er ikke et færdigt spil og vil ikke være færdigt i et stykke tid. Selv stadig, hvis du ønskede at lære mere om den nye opdatering eller ønskeliste til spillet, kan du gøre det ved at besøge Steam butik side.

Andre medier