Hvordan var artiklen?

1551220cookie-tjekPCGamingWiki lancerer ny webside for at advare spillere om mikrotransaktioner i hver pc-titel
Nyheder
2020/04

PCGamingWiki lancerer ny webside for at advare spillere om mikrotransaktioner i hver pc-titel

Hvis du er ejer af en pc, er jeg sikker på, at du har besøgt webstedet PCGamingWiki før. Hvis ikke, rummer det pågældende websted alle mulige informationer lige fra hvordan man reparerer pc-spil til pc-titler med denuvo/DRM. Nå, som for nylig har siden lanceret en ny side, der lader pc-spillere vide, om nogen gamle eller nye spil har uønskede mikrotransaktioner.

At have mere adgang til muligheder er aldrig en dårlig ting, og derfor foretrækkes pc-spil blandt dem, der ved, hvordan man bruger selve tingen i deres kranium. Når det er sagt, bliver gamle og nye spil retro-opdateret til at være "inværende års venlige" eller prale af en form for mikrotransaktioner.

Og det ser ud til, at PCGamingWiki søger at gøre pc-spillere opmærksomme på visse dårlige praksisser (såsom rovmikrotransaktioner), der kan gå under radaren takket være den følgende side fra pcgamingwiki.com:

"Vi er stolte over at kunne meddele, at PCGamingWiki lancerer en ny mikrotransaktionssektion i alle vores PC-spilartikler.

Mange pc-spillere har ikke en anelse om, hvad de går ind til, før de installerer det nyeste 'gratis at spille'-spil, 'game as a service'-multiplayer-skydespil eller det nye 'live-service' singleplayer-spil. Disse spil kunne indeholde manipulerende loot boxes, håbløst uretfærdige grinds eller spil, der ikke balancerer pay-to-win oplåsninger."

Den nye side går ud af sin måde at liste ethvert videospil, der byder på mikrotransaktioner, gambling, loot-boxes, indkøbsvenlige kosmetik (med penge fra den virkelige verden), betalte oplåsninger, betalte boosts, valuta i spillet, ubegrænsede betalte transaktioner og betaling -at springe over mekanik:

  • Loot boks – En variant af mikrotransaktion, hvor spilleren køber en loot-box, hvor der er en chance for at modtage forskellige kvaliteter af genstande i spillet, svarende til gambling.
  • Kosmetisk – Kosmetiske mikrotransaktioner er ethvert betalt ekstra indhold, der er designet til at være kosmetisk og ikke væsentligt påvirker gameplayet, såsom skind, hatte, dekorative genstande osv.
  • Lås – Køb af mikrotransaktionsindhold, der påvirker gameplayet og ikke udelukkende er kosmetisk. 'Unlocks' er normalt bidder af et spil, der allerede er udviklet og er blevet 'låst', og som kan 'låses op' med et køb. Dette omfatter almindeligvis individuelle karakterer, kort, niveauer, våben, rustninger osv.
  • Boost – Giver spilleren mulighed for at betale for at accelerere fremskridt i et spil, uanset om det er hurtigere hastighed, nivellering, niveauspring, øge % chance for at finde sjældne genstande osv.
  • Valuta – At kunne købe valuta i spillet, uanset om det er guld, ædelstene, tokens, håndværksmaterialer, kreditter, V-Bucks osv., som igen bruges til at købe andre mikrotransaktioner eller kan handles til kontokredit.
  • Uendelig Cap – Spillet har mikrotransaktioner, der kan købes igen og igen uden nogen begrænsning. Dette er i modsætning til finite cap-spil, der har en grænse.
  • Betal for at springe over – Spillets 'vigtigste' belønninger kan opnås eller males uden betaling, men betaling låser disse belønninger op hurtigere eller øjeblikkeligt.

PCGamingWiki sporer også andre former for indtægtsgenerering gennem kategorier, der spænder over ad-support, free-to-play og abonnementer:

Det er også værd at bemærke, at denne voksende liste til at informere pc-spillere om gamle og nye spil med en form for mikrotransaktioner søger hjælp. Med andre ord, hvis du kender til spil, der passer til ovenstående regning, så kan du gå til pcgamingwiki.com for at hjælpe med at udfylde listen.

Til sidst, synes du, der burde være flere websteder, der informerer spillere om anti-forbruger-praksis eller ting som wake propaganda?

Andre nyheder