Hvordan var artiklen?

1551020cookie-tjekPatreon fyrer 13 % af personalet
Industri Nyheder
2020/04

Patreon fyrer 13 % af personalet

Patreon har angiveligt afskediget 30 medarbejdere, hvilket formodes at være omkring 13% af deres arbejdsstyrke. Virksomheden hævdede, at dette skyldtes coronavirus, og hvordan de tilpassede sig den økonomiske afmatning af pandemiens indvirkning.

TechCrunch modtog en erklæring fra Patreon, som fortalte dem...

"Det er uklart, hvor længe denne økonomiske usikkerhed vil vare, og derfor har vi, for at forberede os derefter, truffet den svære beslutning om at skille sig af med 13 % af Patreons arbejdsstyrke. Denne beslutning blev ikke truffet let og bestod af flere andre faktorer ud over de økonomiske."

Techcrunch syntes, at udtalelsen og fyringerne virkede mistænkelige, da virksomheden tilbage i marts hævdede, at de klarede sig godt, og at der ikke var en udvandring af lånere fra platformen.

Virksomheden har dog forsøgt at bejle til nogle af de lånere, de tidligere har forbudt fra platformen for en eller anden tåget måde for krænkelse. TheQuartering lavede en video tilbage i januar om, hvordan Patreon sendte breve ud til dem, der tidligere havde været på platformen for at komme tilbage.

Selvom det, Patreon siger, er sandt – at indkomsten for skabere var 60 % højere i marts end de foregående måneder – og at churn-raterne er stabile, så bliver de stadig påvirket af Mistress Corona-chans dødbringende kys, og selvom de gik ikke i stykker af at vågne før, det kan de nu.

Vi vil se, om de stadig slår deres horn i det næste kvartal, og om de bliver nødt til at fortsætte med at afskedige personale i processen. Men givet at de er nu målrettet kunstnere, der tegner anime-figurer, og allerede har forbudt eller mistet mange af deres andre højere profilmedlemmer, kan jeg kun forestille mig, at det kun er et spørgsmål om tid, før de skal eftersyn eller lukke butikken.

(Tak for nyhedsguiden durka durka)

(Main billede høflighed af Prinsesse Hinghoi)

Andre nyheder i branchen