Hvordan var artiklen?

1550760cookie-tjekÅben diskussion: 26. april 2020
Funktionalitet
2020/04

Åben diskussion: 26. april 2020

Den fjerde åbne debat for april er her. Hvis du ikke ved det, drejer denne serie sig om at diskutere gamle, nuværende og nye ting, der sker. Du kan poste alt om videospil, film, politik og tv-shows og vil ikke blive udsat for nogen form for censur, når du gør det. Denne serie af diskussioner skifter hver uge, men fokuserer hovedsageligt på videospilskultur.

Open Discussion-serien ankommer hver søndag på dette websted og udforsker en række emner, der omfatter teknologi, interaktiv underholdning, politik og andre medier. Desuden, ligesom ethvert andet indlæg på dette websted, vil ingen kommentarer blive udsat for nogen form for censur.

Ud over ovenstående, hvis en af ​​dine kommentarer udsættes for en form for censur - i og med at den er fjernet eller blokeret - så lad os det vide, så vi kan løse situationen og gendanne din kommentar. På grund af WordPress og Disqus' handlinger kan et indlæg af dig støde på problemer. Men send os en besked, så prøver vi at rette op på tingene.

Med alt det sagt handler denne åbne diskussion om en nylig Halo: Uendelig rygte om "tidsrejser” og genstarter serien efter Halo 5: Guardians. Rygtet har vundet indpas på nettet, og rygtet blev senere samlet op af webstedet GameRant i to rapporter.

Den første rapport detaljer hvordan et af to billeder af Halo: Uendelig Brute legetøj fra Mega Construx lækket, og hvordan de afslører tilbagevenden af Halo Wars 2 s Forvist Brute Warrior og et nyt våben.

Den anden rapport dækker følgende tidsrejserygte:

"Der vil være 25 hovedmissioner, i alt en 20 timers kampagne, og 35 sidemissioner i yderligere 15 timer. I alt 35 timers kampagnebaseret indhold, ikke inklusive samleobjekter, påskeæg eller andre skjulte varer.

Kranier vender tilbage og kan holdes på samme måde som i Halo 3.

25 hovedmissioner har alle Chief som den spilbare karakter.

Sidemissioner låses op, når man slår en hovedmission, og har en anden spilbar karakter, da de finder sted samtidig med den mission, der låste dem op. Hver hovedmission kan låse op for alt fra 0 til 3 sidemissioner.

Alle missioner, hoved- og sidemissioner, vil kunne startes fra hovedmenuen når som helst efter at have låst dem op, så du ikke behøver at bekymre dig om at gå glip af en sidemission, hvis du rejser videre.

De fremhævede karakterer, der vil være i sidemissionerne inkluderer:
Kelly, Linda, Fred, Jerome, Alice, Douglas, Palmer, Locke, Buck, Vale, Tanaka, Arbiter, Atriox, Let 'Volir.

Når du har slået kampagnen, låser du en ny tilstand op: Udforskningstilstand.

Hvilket lader dig udforske de åbne verden-miljøer uden at være begrænset til kampagnen, som din multiplayer-spartaner også. placeringerne omfatter, Installation 07, Installation 04C, The Arc, Earth og Reach. Samt 1 lokation mere vil jeg ikke nævne, da det ville være en KÆMPE spoiler for hovedhistorien.

Spilbare eliter vender tilbage til multiplayer med fuld pansertilpasning sammen med introduktionen af ​​spilbare Brutes, men brute tilpasning er begrænset, svarende til hvordan elitetilpasning fungerede i Reach.

REQ-våben og -køretøjer vender ikke tilbage i Halo Infinite, bortset fra nogle få udvalgte, men de vil leve videre som våbenskins i stedet for våbenskind-understøttede våben. Mest bemærkelsesværdigt Oathsworn og Nornfang, som vil blive brugt af henholdsvis Kelly og Linda."

Når det er sagt, tror du, at dette rygte ikke er sandt, eller tror du, at det har en vis vægt? Hvis du har noget andet på hjerte og ønsker at dele det i denne åbne diskussion, er du velkommen til at skrive det her.

Denne uges musik er "Never Forget" fra Halo 3:

Andre funktioner