Hvordan var artiklen?

1551140cookie-tjekOne Punch Man Live-Action-tilpasning under udvikling hos Sony
Nyheder
2020/04

One Punch Man Live-Action-tilpasning under udvikling hos Sony

Sony arbejder på en Et slags mand live-action-tilpasning baseret på den populære eponyme manga- og anime-serie. Filmen er skrevet af forfatterne bag Sonys 2018 blockbuster, Venom, på trods af at filmens historietempo er et af dens lavpunkter.

Ifølge Variation, Scott Rosenberg og Jeff Pinkner vil lede projektets skriveopgaver, mens Avi Arad og Ari Arad fra Arad Productions – kendt for at producere masser af superhelte tegnefilm og film gennem årene – vil varetage produktionen på Et slags mand film.

Variety oplyser, at Sony ser det som en mulighed for at tilføje endnu en franchise til deres tallerken sammen med forskellige andre blockbusters, inklusive Jumanji film med The Rock i hovedrollen, som også er skrevet af Rosenberg og Pinkner.

Som påpeget af IGN, der er i øjeblikket ingen meddelelser om rollebesætningen eller noget ord om, hvem der bliver udvalgt til at instruere filmen. Men jeg tror næsten alle, der har været opmærksomme på [det nuværende år] sociopolitik i film og medier, ved præcis, hvordan castingen vil gå.

I betragtning af at alle større studier i disse dage – især Sony – er konvergerede, kan du forvente, at masser af "diverse" casting vil ødelægge det gode navn på Et slags mand. Saitama vil sandsynligvis blive castet som en mørkhudet, skaldet-hovedet skuespiller med en stærk hindi accent fra Indien, mens Tatsumaki og Fubuki vil blive udskiftet med meget uattraktive afrikanske skuespillerinder.

Vi kender allerede udgravningerne, vi har set det gang på gang, hvor forskellige franchises bliver ødelagt og ødelagt, når de bliver til live-action-film. Heck, selv eksisterende live-action-film er ikke sikre, som det er tydeligt med Sonys 2016 Ghostbusters genstart, som endte på Get Wake, Go Broke Master List.

Jeg kan kun forestille mig, hvad det er for en vederstyggelighed Et slags mand live-action flick vil være ligesom, sandsynligvis på linje med Dragon Ball: Evolution, men desværre er der ingen til hinder for, at Hollywood ødelægger gode japanske medier.

(Tak for nyhedstip ennis)

Andre nyheder