Hvordan var artiklen?

1550820cookie-tjekNintendo afbryder support til Nintendo Network ID'er på grund af nylig hacking
Industri Nyheder
2020/04

Nintendo afbryder support til Nintendo Network ID'er på grund af nylig hacking

Nintendo var for nylig på den modtagende ende af et hack-angreb. Forskellige Nintendo Switch-brugere klagede over, at nogen havde haft adgang til deres konto, mest med det formål at erhverve V-bucks i Fortnite. Nå, Nintendo rådede brugerne til at ændre deres adgangskoder og aktivere to-trins autentificering, men selv da bemærkede nogle mennesker, at deres konti stadig blev infiltreret. Nå, det viser sig, at det havde at gøre med de gamle Nintendo Network ID'er, som de oprindeligt indførte til Wii U, og derfor besluttede de sig for at stoppe supporten til Nintendo Network ID'erne.

Nintendo informerede offentligheden om ophøret via et tweet den 24. april 2020.

Tweetet indeholder et link, der fører til Nintendos officielle hjemmeside hvor de forklarer...

"Vi vil gerne give en opdatering om de seneste hændelser med uautoriseret adgang til nogle Nintendo-konti.

"Mens vi fortsætter med at efterforske, vil vi gerne forsikre brugerne om, at der i øjeblikket ikke er beviser, der peger mod et brud på Nintendos databaser, servere eller tjenester. Som en af ​​handlingerne i vores igangværende undersøgelse stopper vi muligheden for at bruge et Nintendo Network ID til at logge ind på en Nintendo-konto. Alle andre muligheder for at logge ind på en Nintendo-konto forbliver tilgængelige.

"Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning vil vi snart kontakte brugere om nulstilling af adgangskoder til Nintendo Network ID'er og Nintendo-konti, som vi har grund til at tro, er blevet tilgået uden autorisation."

Arten af ​​hacket er stadig ikke blevet afsløret, men det er muligt, at det var et databrud et eller andet sted for nylig, der indeholdt brugernavn og adgangskodekombinationer, der fungerede med Nintendo Switchs onlinedatabase. Det er svært at sige præcis, hvor udbredt problemet er, fordi Nintendo har været mor om detaljerne, og det er stadig ikke klart, præcis hvor mange mennesker, der er blevet berørt.

Alligevel er det bedst at spille det på en sikker måde, og hvis du har et Nintendo Network ID eller har brugt lignende legitimationsoplysninger til din Nintendo Switch, skal du sørge for at ændre brugernavnet, adgangskoden og måske endda den e-mailadresse, der er knyttet til din konto .

(Tak for nyhedstip Mantorok's Branded)

Andre nyheder i branchen