Hvordan var artiklen?

1551080cookie-tjekLonely Mountains: Downhill udkommer 7. maj på Nintendo Switch
Medier
2020/04

Lonely Mountains: Downhill udkommer 7. maj på Nintendo Switch

Megagon Industries' fysikbaserede, isometriske ekstremsportscykelsim, Lonely Mountains: Downhill, får endelig sin debut på Nintendo Switch fra den 7. maj. Ankomsten af ​​spillet på Switch er noget sent, da det allerede blev udgivet tilbage i oktober 2019 på pc, PS4 og Xbox One, men nogle gange er det bedre sent end aldrig.

De udgav en kort 15 sekunders trailer, der annoncerer Switch-versionen af ​​spillet, og fremhæver, at du vil være i stand til at spille spillet på farten for første gang, hvilket understøtter både Switch's TV-tilstand og dens bærbare tilstand.

Spillet er afhængig af et lav-poly, rigt farvet design, hvor du forsøger at navigere gennem klippefyldte bjerghazarder, tætpakkede skove og farligt stejle ørkener. Kunststilen passer ind i et zen-lignende tempo for spillet, hvor det handler mere om at nyde oplevelsen i stedet for at konkurrere mod en slags farlig kraft eller håndtere destruktive scenefarer.

Hvad designet angår, er det bestemt mere ligesom Spænd cykel end Dave Mirra. Størstedelen af ​​fokus er på dygtig manøvrering gennem niveauer i isometrisk stil, hvor du skal mestre fysikken i cykelhåndteringen, samtidig med at du undgår ansigtsplanter, styrter ind i forhindringer eller tipper med hovedet først ind i en ikke så endeløs pit.

Spillet indeholder flere spiltilstande og forskellige kort at udforske, inklusive tidsangreb og gratis tur. Måske, hvis det fortsætter med at klare sig godt, vil vi se en multiplayer-mode klare sig i en efterfølger?

Pressemeddelelsen nævner ikke noget om Switch-specifikke funktioner såsom touchscreen-understøttelse, gyroskopiske kontroller eller bevægelsesbaseret mekanik, men nogle mennesker kan bare nyde at spille spillet, som de gjorde på pc, men med mulighed for at spille det på farten .

Som sagt, Lonely Mountains: Downhill kommer på Nintendo Switch fra den 7. maj. Du vil være i stand til at hente en digital kopi fra Nintendo eShop for $19.99.

Andre medier