Hvordan var artiklen?

1551100cookie-tjekKiwiFarms-ejer Josh Moon udelukket fra Twitter
Industri Nyheder
2020/04

KiwiFarms-ejer Josh Moon udelukket fra Twitter

Josh Moon har for nylig talt om sit 9chan.us-alternativ til billedtavler som 8kun og 4chan, hvoraf sidstnævnte er gået hen ad vejen for diktatorer og har vedtaget censurstandarder om en række emner. I 8kuns tilfælde har de for nylig forbudt loli-indhold, og i 4chans tilfælde forbyder de alle former for indhold, inklusive folk, der kommer med kommentarer ved at bruge sprog, de ikke godkender, fordi de hævder, at det "er ikke kommentarfeltet i oneangrygamer". Nå, under hans salgsfremmende indlæg for 9chan suspenderede Twitter permanent Moons konto.

Killerstream-værten Ethan Ralph informerede den bredere offentlighed om forbuddet lige før at have Moon on the Killstream.

Du kan se den seneste Killstream-rapport med diskussionen om Moon og hans forbud Ralph Retorts Dlive.tv-side.

Hvad angår Moons Twitter-konto, hvis du forsøger at besøge siden, Tredje Mosebog 19_18, alt hvad du modtager er en meddelelse om, at kontoen er blevet suspenderet.

Suspensionen kom engang i løbet af den 23. april 2020.

Tilsyneladende var et af de sidste tweets på hans tidslinje i forhold til, hvilken slags indhold der ville blive vist på 9chan, og der er et par kommentarer, der reagerer på Moons tweet.

Samme dag, som Moon blev suspenderet fra Twitter, afslørede han registrator-udbyderen Epik.com for deres uprofessionelle løjer i at droppe 9chan.us-domænet i en fej handling, der blev drevet af de samme mennesker, som var rettet mod 8chan og Daily Stormer.

Den tidligere 8chan-administrator Fredrick Brennan skærmede Moons tweets, før kontoen blev suspenderet, hvor Moon diskuterede, hvordan Epik forsøgte at droppe dem, men det lykkedes ham at få kontrol over 9chan.us-domænet og opsætning af videresendelse til 9chan.tw.

Grundlæggende vil den systematiske censur og forsøg på at deplatformere alle, der ikke følger etablissementets dagsorden, fortsætte.

Af en eller anden grund tror de mennesker, der bruger billedtavler og modkulturwebsteder, at de er sikre fra de deplatformerende aktivister og immune over for censurbrigaderne, men det kunne ikke være længere fra sandheden.

Andre nyheder i branchen