Hvordan var artiklen?

1550340cookie-tjekKingdom Two Crowns: Dead Lands Gratis opdatering tilføjer blodplettet indhold
Medier
2020/04

Kingdom Two Crowns: Dead Lands Gratis opdatering tilføjer blodplettet indhold

Raw Fury annoncerede, at Fury Studios, Coatsink og Stumpy Squid's Kongerige to kroner har modtaget en helt ny opdatering kaldet Døde lande til Xbox One, PS4, Nintendo Switch og pc. Opdateringen indeholder fire nye monarker, som du kan spille sammen med en ny mulighed for at skifte mounts. Temaet for opdateringen er baseret på en Bloodstained: Ritual of the Night motiv, komplet med gotiske indstillinger og fire spilbare karakterer fra ArtPlays spirituelle efterfølger til Castlevania.

Opdateringen er gratis for alle, der ejer spillet.

Det giver dig mulighed for at påtage dig de spilbare roller som Shardbinder Miriam, Zangetsu, Gebel og alkymisten Alfred.

Der er også tilføjet nye mounts til spillet, som du kan se i aktion med traileren nedenfor.

Det originale spil kom helt tilbage i 2015, og langsomt udvidede de sig over tid med nyt indhold, præstationer og funktioner.

Opdateringen er til 2018-udflugten af Kongerige to kroner, hvilket er det tredje indlæg i serien.

Med Kingdom Two Crowns: Dead Lands opdatering, vil du rejse rundt og forsøge at udvide dit rige, dets indflydelse og kæmpe mod fjender på toppen af ​​din trofaste plads.

Du vil også være i stand til at spille spillet i co-op-tilstand med en kammerat, mens du hugger skiver og lægger fælder ned for at forhindre fjender i at trænge ind på dine lande.

Det virker som et underligt samarbejde mellem 505 Games og Raw Fury for en tid bloodstained crossover, men jeg forestiller mig, at ArtPlay sandsynligvis forsøger at hæve seriens egenskabsprofil, og crossovers er en fantastisk måde at gøre det på. Alternativt var Raw Fury og udviklerne måske bare virkelig forelskede i ArtPlay's Castlevania efterfølger?

Jeg er ikke sikker. I hvert fald kan du købe den digitale version af spillet fra PlayStation Store, Microsoft Store, Nintendo eShop, GOG.com eller over på Steam Store til PC. DLC-opdateringen er muligvis gratis, men grundspillet er det ikke. Men i fejringen af ​​det nye indhold, basisversionen af Kongerige to kroner er rabat med 35 % på normalprisen i en begrænset periode, så arbejd hurtigt, hvis du havde planer om at købe en kopi af spillet.

Du kan få mere at vide ved at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier