Hvordan var artiklen?

1551160cookie-tjekHarucon 2021 for at fejre Israels "kærlighed" til japansk anime- og videospilskultur næste forår
Events
2020/04

Harucon 2021 for at fejre Israels "kærlighed" til japansk anime- og videospilskultur næste forår

Association of Manga and Anime in Israel (AMAI) fødte først Harucon i 2008 på Smolarz Auditorium i Tel Aviv University. Lige siden begyndte Isreal-Japan: Friendship Society and Chamber of Commerce at støtte begivenheden, som giver folk fra hele verden (specifikt israelere) mulighed for at fejre og projicere deres vision om anime, manga og videospil. Nå, det ser ud til, at begivenheden starter igen i 2021.

Ifølge jpost.comPå trods af bekymringer om coronavirus og begivenheder, der lukker ned for at forhindre yderligere infektioner, vendte AMAI tilbage til Jerusalem International Convention Center for at være vært for sin årlige begivenhed i år. Det AMAI forventede 3,400 deltagere, men begivenheden trak langt over 5,000 mennesker ifølge Inbar Eitan - en kvindelig cosplayer, der deltager i begivenheden årligt:

"Selvfølgelig er det ikke så meget, som du ville se med mere almindelige emner, men folk vil stadig give deres to øre for de ting, de elsker."

Den pågældende hjemmeside bemærker, at før sundhedsministeriet beordrede alle begivenheder til at blive aflyst, fortsatte Harucon 2020 i sidste måned på trods af at andre leverandører lukkede, og så støtte fra den japanske ambassade (i Israel), Nintendo og Israel-Japan: Venskabsforening og Handelskammer.

Med alt det sagt, over on animecons.com, får vi at vide, at Harucon vil rejse hovedet igen, og denne gang finder det sted i Klagenfurt am Wörthersee, Østrig, i 2021:

"Harucon er en konvention omkring emnerne japansk animation og tegneserier (Anime og Manga), japansk popkultur og spil (japanske konsoller og brætspil). Konventionen er udviklet til fans af anime og manga i Israel, som en måde at tilbyde attraktioner og interaktioner for samfundet under Purim-ferien.

I stævnet kan du finde en række aktiviteter rettet mod feltets entusiaster, der giver en sjov og unik oplevelse, såsom: foredrag, workshops, paneler, selvstændige og kommercielle stande, filmvisninger, cosplaykonkurrence og mange flere.”

For at forklare hele denne situation, Gamescom 2020 (Tysklands største spilbegivenhed) aflyste sin fysiske deltagelse mens E3 2020 (en af ​​Nordamerikas største spilbegivenheder) lukkes helt ned for at forhindre komplikationer under denne pandemi. Harucon 2020 (Isreals største årlige konfab) fik dog støtte fra Nintendo og andre virksomheder til at fortsætte med dets fysiske deltagelse i sidste måned.

Og med hensyn til ikke at lukke ned og blive offentlig, håber AMAI at starte den næste Harucon den 24. april 2021.

Andre begivenheder