Hvordan var artiklen?

1551060cookie-tjekHammerHelm Hands-On Preview: Bybygger med rigelige mængder indhold
Medier
2020/04

HammerHelm Hands-On Preview: Bybygger med rigelige mængder indhold

[Oplysning: En forhåndsvisningskopi blev leveret til indholdet af denne artikel]

Da jeg blev gjort opmærksom på, HammerHelm bragte øjeblikkelig begejstring. Her var et eventyrspil centreret omkring at bygge en bosættelse for dværge, mens man samtidig udforskede og forsvarede den bosættelse mod forskellige trusler. Jeg kan ikke sige, hvor eller hvornår jeg begyndte at elske base- eller byledelse, men det er en funktion, jeg har en stor tilbedelse af, så jeg kunne ikke vente med at prøve dette spil.

UFwatab

Da spillet startede, var det lidt hårdt. Som med de fleste spil var min første bestræbelse at gå til menuen med indstillinger og lære tastebindingerne. Nogle af nøglerne er ret mærkelige. For eksempel er kicking sat til K, når nøgler tættere på WSDA ikke er tildelt noget. Hvis det var tastatur, ville kun denne beslutning give mening, men rent praktisk betød det, at jeg aldrig brugte kick in-game. Jeg ville have omdannet nogle af tasterne, en opgave jeg udfører efter lidt spilletid, hvis det er nødvendigt, men et møde med en fejl i menuen med indstillinger gjorde mig genert til at vende tilbage til den.

Blot at forlade menuen fra tastebindingsskærmen fik spillet til at gå i Windows-tilstand. At vende tilbage og rette indstillingerne ville sætte det tilbage til fuld skærm, men hver ESC eller et klik på X ville returnere spillet til Windows-tilstand. Kun en genstart var i stand til at løse problemet, men jeg blev temmelig genert med hensyn til at vende tilbage til indstillingsmenuen. Derudover er spillet ret køligt og nemt, så det blev aldrig en nødvendighed, der er værd at risikere en gentagelse af problemet.

cAXhQMU

En gang i spillet grafisk var det okay. Ikke voldsomt imponerende, men med en unik charme, der voksede på mig, jo længere jeg spillede. Indtil det blev hyggeligt, og jeg havde fundet mig selv knyttet til æstetikken. Finder mig selv i at forgude de tredimensionelle sundhedsbokse, der svæver over fjender i stedet for blot at være et element i hud. En lille, men ret charmerende funktion.

VlIcRgd

En tutorial leder dig gennem den indledende udforskning og bybygningsmekanikken, men når den er færdig, er det op til dig at finde ud af, hvordan du fortsætter din progression gennem spillet. Heldigvis rækker lidt intelligens langt, og selve systemet er ikke hårdt med sine straffe. Hvis du løber tør for mad, fordi du aldrig fik besked på at bygge mad eller øl, så vil du lide et moralsk fald, som kommer med et fald i produktiviteten. Dette gik langt for at overvinde manglen på vejledning ved at give mildhed for at gå glip af noget.

j4mkisM Som jeg sagde, er spillet i første omgang lidt groft. Jeg undrede mig over, hvorfor jeg skulle have ressourcer i stedet for at bruge byens lager som et centralt lager for alle håndværksinteraktioner. Til sidst gav charmerende de tilfældigt genererede dværge mere et udseende af et multikulturalistisk budskab. Ikke noget, jeg vil beskæftige mig med i min underholdning, men til sidst indser du bare, at der ikke er nogen politisk udtalelse, de er bare RNG'et. En mulighed for at justere dem ville have været rart. Et par NPC'er ville jeg ændre deres frisurer, farver og veste for at gøre landsbyen mere min i stedet for et produkt af et RNG-system.

Efter at have spillet lidt, kimede spillet simpelthen.

Jeg fandt mig selv opslugt af gameplay-løkken med at tage afsted på et tilfældigt genereret quest, vende tilbage for at bygge eller lave noget mere, før jeg begav mig afsted til den næste. Verdenskortet er ikke stort, men det er stort nok til at føles stort uden at trække spillet ud med kunstige forlængelsestiltag.

wusBjda HammerHelm's nuværende build giver plads til forbedringer, men det giver også rigelige mængder indhold. Var det ikke mit ønske om ikke at brænde mig selv ud før den komplette udgivelse, kunne jeg nemt have sunket timer og timer ind i spillet. Ak, da det var komplet med et forbedret kampsystem, flere quests, bygninger og monstre, ville jeg ikke have vendt tilbage.

Dem, der gør Early Access, er i gode hænder med dette projekt. Udvikleren har været både aktiv og kommunikativ med deres samfund. Der er et væld af indhold, der allerede er færdiggjort og funktionelt i spillet, der skal startes op.

I øjeblikket, HammerHelm er tilgængelige over på Steam butik for $ 14.99.

Andre medier