Hvordan var artiklen?

1550600cookie-tjekGhost of Tsushima-udgivelsesdatoen er forsinket til den 17. juli 2020
Nyheder
2020/04

Ghost of Tsushima-udgivelsesdatoen er forsinket til den 17. juli 2020

Sony og Sucker Punch Productions' Ghost of Tsushima er blevet forsinket. Det kommende samurai/ninja-spil til PS4 udkommer ikke længere den 26. juni, men nu den 17. juli 2020. Disse oplysninger kommer direkte fra Sony i et nyt blogindlæg.

For ikke så længe siden rapporterede vi om den seneste undskyldning fra OPM UK vedrørende "unøjagtigheder" på Ghost of Tsushima i to magasinudgaver, som fik både spillere og fans til at stille spørgsmålstegn ved, om Sony og Sucker Punch Productions har andre planer for PS4-spillet.

For at afklare situationen udgiver OPM UK magasiner, og i både forsidehistorien fra marts og maj 2020-udgaven kom forretningen ind på Ghost of Tsushima. De to stykker i det kommende PS4-spil indeholder dog "unøjagtigheder" fra et interview tilbage i 2018.

Selvom unøjagtighederne aldrig blev detaljeret af forretningen, menes det, at unøjagtighederne drejer sig om Ghost of Tsushimaudgivelsesdatoen den 26. juni, og spillet har ikke waypoints.

Som tidligere rapporteret, er der ingen gyldighed bag, at waypoint-funktionen er en unøjagtighed. Der var dog en vis vægt bag påstanden om, at udgivelsesdatoen ikke længere er sat til slutningen af ​​juni, da spillets hovedside hurtigt rettede en anden udgivelsesdato, der ikke var den 26. juni.

Om emnet af en anden udgivelsesdato relateret til Ghost of Tsushima bliver rettet kommer en officiel meddelelse på blog.us.playstation.com, som afslører, at det kommende spil får sin debut den 17. juli.

Hermen Hulst, SIE Head of Worldwide Studios, skrev følgende brev på Sonys officielle blogside:

"Når vores teams hos Sony Interactive Entertainment og Worldwide Studios nærmer sig udviklingsmilepæle og konfronterer en verden, der er ændret af COVID-19, er vi nødt til at tilpasse os nutidens stadigt skiftende miljø. Midt i nogle forstyrrelser af vores arbejdsstile, ønskede vi at give en opdatering til PlayStation-spillere, der er ivrige efter at lære, hvornår vores næste eksklusive titler kommer til PlayStation 4.

Da vi begynder at se en lethed i det globale distributionsmiljø, er jeg glad for at kunne bekræfte, at […] Ghost of Tsushima vil [udgives] den 17. juli."

Som nævnt ovenfor udkommer dette spil til sommer til PS4.

Andre nyheder