Hvordan var artiklen?

1550700cookie-tjekGamesRadar Future Games Show-begivenheden starter i juni
Events
2020/04

GamesRadar Future Games Show-begivenheden starter i juni

Selvom E3 2020 ikke vil finde sted i år, vil andre publikationssider i stedet gå op med deres egen 2020-spilbegivenhed for at udfylde det manglende sted, som er den årlige Electronic Entertainment Expo. En af de mange begivenheder er tilfældigvis GamesRadars Future Games Show, som starter engang i juni.

Uanset om du kan lide GamesRadar eller ej, skal du vide, at forretningen vil gå igennem med sin Future Games Show-begivenhed i de næste par måneder på trods af bekymringer om coronavirus.

Det pågældende show er et digitalt udstillingsvindue af "de mest spændende spil fra 2020 og frem", og vil kaste sig ud i andre underholdningskilder omkring spilindustrien.

Derudover vil Future Games Show køre i en time og indeholde eksklusive trailere, nye meddelelser og dybe dyk på eksisterende indie- og triple-A-spil:

Se de mest spændende konsol-, mobil- og streamingspil i 2020 i ét show med en blanding af eksklusive, dybe dyk og udviklerinterviews. Kommer juni 2020.

Udover ovenstående vil der være fokus på nuværende og næste generations konsoller, mobilspil og streamingplatforme. Vi lærer også, at Future Games Show vil indeholde eksklusive nyheder, forhåndsvisninger og interviews fra redaktionen på GamesRadar.

Det siges også, at begivenheden vil blive promoveret på tværs af Futures netværkssider, som inkluderer PC Gamer, TechRadar, T3, Tom's Guide og mere. Folk kan se Future Games Show på tværs af forskellige sociale medier såsom YouTube, Twitch og Twitter.

Tagger sammen med ovenstående information kommer besked fra indholdsdirektør Daniel Dawkins:

“Future har været hjemmet for gaming siden 1985 med lanceringen af ​​Amstrad Action magazine og dets innovative cover-monterede kassetter. Vi er glade for at samle vores strålende redaktionelle team på tværs af mærker, herunder GamesRadar, PC Gamer, Edge Magazine, Retro Gamer, Official PlayStation Magazine og Kotaku UK for at arbejde på Future Games Show. Med sit fokus på konsol-, mobil- og streamingspil mener vi, at Future Games Show er det perfekte supplement til det meget succesrige PC Gaming Show på E3 og The Golden Joystick Awards, verdens største offentligt stemte spilpriser, som finder sted i november ."

Selvom det siges, at spillere kan forvente flere detaljer i de kommende uger på GamesRadars Future Games Show, kan du i mellemtiden tjekke den nyligt udsendte videotrailer om nævnte digitale begivenhed i 2020:

Andre begivenheder