Hvordan var artiklen?

1550880cookie-tjekFallout 76 Dumpster Fire fortsætter, NPC stjæler spillere
Nyheder
2020/04

Fallout 76 Dumpster Fire fortsætter, NPC stjæler spillere

Mens vi taler, raser en intens debat blandt det videnskabelige samfund. Tidligere præsenterede termodynamikkens anden lov forestillingen om systemernes entropiske natur, der fører dem til deres uundgåelige tilbagegang og død. Siden starten er dette blevet betragtet som evangeliet af det videnskabelige samfund, men altså Fallout 76 kom med; nægter at holde op med at brænde på trods af at have nået det punkt, hvor den skulle have lidt sin videnskabeligt forordnede entropiske død. Som det ikke har, er videnskabsmænd nu opdelt i tre stridende lejre.

Den største argumenterer, at vi simpelthen ikke forstår Fallout 76 eller hvad der sker omkring det. Det er altså ikke termodynamikkens anden lov, der mangler, det er vores forståelse af den pågældende begivenhed. Deres modstand hævder i stedet, at vi fuldt ud forstår Fallout 76 og det firma, der har lavet det. At dens eksistens modbeviser termodynamikkens anden lov, og vi er nødt til at revidere den for at matche virkeligheden. Jeg er en del af den tredje lejr, der hævder, at vi er døde, det her er helvede, og fysikkens love gælder ikke længere.

Retfærdigvis er det en barsk joke, men en perfekt beskriver situationen med Fallout 76. Et spil, hvis fortsatte eksistens - hvis det var et fysisk fænomen - ville sætte spørgsmålstegn ved fysikkens love og vores forståelse af universet. Men med en svindende spillerbase fortsætter spillet med at eksistere gennem hver efterfølgende kontrovers.

De, der spekulerede på, hvornår den næste kontrovers ville dukke op, fik næsten deres svar, da rygter om, hvordan Bethesda markerede negative anmeldelser på Steam for at få dem trukket, begyndte at cirkulere. Desværre dukkede der aldrig nogen beviser op, der beviste eller modbeviste denne hændelse, så de anekdotiske beviser måtte sættes i bero, indtil en større opdagelse eller gotcha blev gjort.

Hvor den historie forsvandt i limbo, ville det ikke tage lang tid, før den seneste batch af fejl, der plager spillet efter Wastelanders-udvidelsen, dukkede op. Kort om summering, spillere opdager, at deres beholdning bliver ryddet ud, og værdifulde våben bliver fjernet fra deres lig. Nogle brugere hævder, at problemet ikke er nyt, men den seneste iteration er bekræftet at være hyppigere end nogen tidligere forekomst.

Hvordan dette sker, er indbegrebet af bulderi. I stedet for at skabe ny kode fra bunden tog udviklerne koden fra Fallout og Skyrim og indsatte det i udvidelsen. Som et resultat af at indsætte kode designet til at fungere i et andet paradigme, behandler NPC'er døde brugere som lig, og leverandører oplever lignende problemer.

Automatfejl – spillere kan købe genstande fra dit lager, som du ikke har sat på udsalg, og andre fejl:

Våben forsvinder fejl - hvis du dør, og en eller anden NPC er i nærheden, vil han plyndre dit våben:

Amor piece forsvind bug:

Power panser forsvinder fejl - PA-stykker bliver fjernet, når du går ind i PA-rammen, og du er iført kinesisk stealth-dragt:

Leverandørbot kan stjæle din ammunition - folk mister tusindvis af deres ammunition:

Bonusinfo: Hvorfor sker det?

PSA nr.2: Hvis du er bange for at miste dit våben, når du dør under en begivenhed, og du tænker på at lægge det i dit gemme, indtil rettelsen bliver frigivet, råder jeg dig til IKKE at gøre dette. Som nævnt ovenfor med salgsautomat-fejl, kan nogle spillere købe det våben fra dit gemmer. Bedre mulighed er at beholde den på et eller andet muldyr, som du ikke bruger.

Kan du huske, hvornår NPC'er i Skyrim/FO4 plyndrede døde kroppe? Eller når du gav din følger i Skyrim noget godt rustning, og han ville udstyre det, hvis det rustning var bedre end det, han havde udstyret i øjeblikket? Bethesda genbrugte gamle NPC-scripts fra tidligere singleplayer-spil og anvendte dem til et onlinespil. Det er derfor, NPC'er stjæler dit våben, når du er død.

Bethesda i samme tråd udsendte en erklæring, der anerkendte forekomsten af ​​problemet, men var ikke i stand til at give nogen detaljer om, hvornår de ville have det løst.

Tak for jeres bekymringer om disse problemer, alle sammen. Vi deler dem også, og vi undersøger aktivt alt, der er skitseret i denne tråd, såvel som andre rapporter, vi har modtaget her, på vores egne fora eller gennem supportbilletter. Vi har kommenteret i et par tidligere tråde om nogle af disse problemer. Men selvom vi ikke kan svare på alt, hjælper hver rapport, video og skærmbillede af et problem, som du deler med os, os med at finde løsninger på problemet.

I vores næste hotfix planlægger vi at inkludere en løsning på problemet, hvor NPC'er lejlighedsvis kan tage en spillers våben, når de dør. De resterende problemer nævnt i denne tråd er alle stadig aktive undersøgelser, og vi ønsker at løse dem så hurtigt som muligt. Hvis de kan løses i tide til vores næste hotfix, vil vi helt sikkert inkludere dem.

Vi har ikke et præcist tidspunkt at dele på det hotfix endnu, men vi giver dig besked, så snart vi gør det.

Det er svært overhovedet at finde ord på dette tidspunkt. Dette er ikke kun en engangsfejl forårsaget af en harmløs kodeulykke. Det kunne undskyldes eller i det mindste forstås. Nej, dette er Bethesda, der vælger at tage det billigste kursus og producerer et sjusket produkt som resultat. Held og lykke til dem, der forsøger at opbygge enhver hype for starfield.

Andre nyheder