Hvordan var artiklen?

1551120cookie-tjekDieselpunk Wars Prologue er gratis at spille på Steam
Medier
2020/04

Dieselpunk Wars Prologue er gratis at spille på Steam

Image Power SA, Roasted Games og PlayWay SA's Dieselpunk Wars blev kickstartet tilbage i begyndelsen af ​​2020. Det havde ikke megen feedback eller support, og det er et ret lille projekt, men konceptet er ret fedt, og det er i øjeblikket gratis at spille på Steam lige nu.

Ideen er, at du laver modulære land-, sø- og luftbaserede køretøjer, der på en måde svarer til dieselpunk-inspirerede U-både, og derefter går i krig mod andre spillere i fysikbaserede kampe spredt ud over sandkassekort.

Det er ikke ulig det andet rmodulære PvP-spil til køretøjer fra Gaijin Entertainment og Targem kaldet Strege over. Du kan få et glimt af hvad Dieselpunk Wars er ligesom med gameplay-traileren nedenfor.

Spillet har evnen til at lave alle slags forskellige krigsmaskiner bygget ud af 140 forskellige tilpasningsdele.

Som du kan se i traileren, kan du bygge alle slags køretøjer, der kan dykke under vand, komme til himlen og knuse modstandere på jorden.

Nu tænker mange af jer sikkert, at det modulære byggekoncept er sejt, og at kunne konstruere alle mulige køretøjer til forskellige typer angreb er fantastisk, men du er sandsynligvis også fuldstændig uinteresseret i endnu et MMO-spil med temaet PvP. Nå, den gode nyhed er, at der er en fuldt udbygget singleplayer-kampagnetilstand, hvor du bliver nødt til at konstruere dine krigsmaskiner og forsøge at overtage øer spredt ud over verdenskortet.

49812233901 6745d350f0 k

Det er næsten som en nyskoleversion af Silent Softwares Returner ild

Hvis kampagnen er solid, AI er ordentligt udfordrende, og de fortsætter med at opdatere spillet med nye dele, brikker og kort, så kunne jeg se Dieselpunk Wars få en anstændig tilhængerskare af spillere over tid.

Hvis du er interesseret i at tjekke spillet ud, kan du gøre det ved at besøge Steam butik side hvor kunden er gratis tilgængelig.

Andre medier