Hvordan var artiklen?

1550420cookie-tjekDestroy All Humans Remake-udgivelsesdatoen er fastsat til den 28. juli
Medier
2020/04

Destroy All Humans Remake-udgivelsesdatoen er fastsat til den 28. juli

Det er sjovt, at det lykkedes THQ Nordic at få fingrene i THQs oprindeligt udgivne spil som f.eks. Destroy All Humans. Virksomheden er gået videre med at genudgive forskellige originale IP-adresser fra den gamle THQ's gemmer til den nuværende generation af konsoller, som inkluderer en genskabt version af tredjepersons, alien-invasion-skydespil.

THQ Nordic smed for nylig en helt ny gameplay-trailer op, der kun er knap et minut lang, men den afslører, at udgivelsesdatoen for den sjette gen-genindspilning er sat til den 28. juli på Xbox One, PS4 og pc.

Du kan tjekke traileren nedenfor.

Traileren gennemgår kort nogle af våben og mekanik Destroy All Humans genindspilning, som byder på evnen til at forklæde sig selv som en jordbo, så du kan engagere dig i underskud, mens du roligt udbryder "Hej, medmenneske!", sammen med evnen til at hoppe i tallerkenen og jævne små byer med jorden.

Gameplayet i genindspilningen ser ud til, at det for det meste er intakt, fra det første gang blev udgivet på PS2 og OG Xbox, men spil udgivet i [det nuværende år] har en tendens til at forenkle eller fordumme mekanikken for "tilgængelighed"-formål, så vær på udkig for at se, om Black Forest Games sparede på visse funktioner eller udslettede visse former for indhold, som Cornhole Commisars kunne betragte som "problematisk" i [det nuværende år].

Personligt tænkte jeg ikke rigtig på det Destroy All Humans var den slags spil, der endda trængte til en genindspilning. Det var et spil på sin alder, og det holder visuelt stadig den dag i dag takket være det skæve grafik, beskeden brug af shaders og en stilistisk 3D-præsentation baseret på 1950'ernes vintage popkunst.

Det er ikke det bedste spil fra den æra, men det virkede som om det ville have været bedre tjent med blot at gøre spillet bagudkompatibelt i stedet for at lave det om fra bunden. Og hvad så.

Du kan kigge efter genindspilningen af Destroy All Humans lander på PS4, Xbox One og pc fra den 28. juli. Spillet er tilgængeligt for forudbestilling og kommer med nogle skin packs, men I kender alle reglen om forudbestilling, ikke?

(Tak for nyheds tip MaverickHL)

Andre medier