Hvordan var artiklen?

1550380cookie-tjekDeadly Premonition 2 Udgivelsesdato fastsat til den 10. juli på Nintendo Switch
Medier
2020/04

Deadly Premonition 2 Udgivelsesdato fastsat til den 10. juli på Nintendo Switch

Rising Star Games og Toybox afslørede endelig udgivelsesdatoen for Deadly Premonition 2 til Nintendo Switch. Spillet var oprindeligt annonceret sidste efterår for Nintendos lille hybrid, der kunne, og efter måneders venten på flere detaljer, er udgivelsesdatoen sat til den 10. juli 2020.

Datoen blev rullet ud sammen med en helt ny trailer til Nintendo Switchs avante garde mysteriespil. Den er kun halvandet minut lang, men den forsøger at give dig en lille smagsprøve på præsentationen og temaerne i det meget bizarre, Twin Peaks-agtig titel fra Toybox og White Owl Studios. Du kan tjekke introsekvensen nedenfor.

Med agent Francis York Morgan falder ned i en tilsyneladende endeløs afgrund af brændende karminbilleder, er der bestemt en Bond-følelse over Deadly Premonition 2 video, især når du kombinerer den med den stadig mere bombastiske temasang.

Jeg kunne dog ikke lade være med at føle, at Cashells "The Deep South" efterlignede Eric Clapton og Stings "It's Probably Me"-tema fra Lethal Weapon 3'er åbningssekvens. Ligheden mellem de to føles noget uhyggelig. Jeg tror, ​​det er brugen af ​​ilden og den letlyttede rampe op, der føles meget velkendt.

Hvis du ikke husker det Lethal Weapon 3'er introsekvens, du kan tjekke den ud nedenfor.

Men jeg går ned.

Deadly Premonition 2 vil se spillere påtage sig rollen som Agent Morgan igen, denne gang sendt for at efterforske seriemordene, der finder sted i den knap så maleriske by Le Carré.

Det vil være op til spillerne at efterforske enhver mistænkt, vende hver eneste sten og navigere gennem den bizarre og surrealistiske verden af ​​Swerys efterfølger til den så dårlige-det-er-god kultklassiker i B-filmstil fra 2010.

Du kan læse mere om Deadly Premonition 2 ved at besøge Nintendo eShop butiksside eller se efter, at spillet kommer til Nintendo Switch fra den 10. juli.

(Tak for nyhedstip #4KQLEDRACE/2K IPS/SWITCH RACE)

Andre medier