Hvordan var artiklen?

1550560cookie-tjekBlood Machines, Cosmic Opera Lands On Shudder 21. maj
Medier
2020/04

Blood Machines, Cosmic Opera Lands On Shudder 21. maj

En af de mest omtalte sci-fi-gyserfilm, der kommer, er Seth Ickermans Blodmaskiner, som har været under udvikling i de sidste mange år. Det var meget vellykket Kickstarter-kampagne tilbage i 2018 og en anden Kickstarter-kampagne i 2019 for at uddybe flere af specialeffekterne og forlænge filmen med en lille smule.

Den nyeste trailer for Blodmaskiner afslører, at filmen får sin debut udelukkende på Shudder fra den 21. maj.

Der er stumper og stykker af nye optagelser fremvist i traileren, der klokker ind på lige under to minutter.

Traileren kommer ikke rigtig ind i filmens egentlige plot (men det er det, de andre trailere er til), men filmen handler om to dusørjægere, der møder sjælen fra et rumskib, der tager form af en kvinde. Blodmaskiner er et rumfartseventyr, hvor dusørjægerne forsøger at opdage og forstå kvindens forbindelse til skibet og de kosmiske kræfter, hun huser.

Filmen har en virkelig cool stemning, der matcher hardcore darkwave-vibes fra Carpenter Brut, som scorede soundtracket til Blodmaskiner.

Samarbejdet startede oprindeligt, da Seth Ickerman og Carpenter Brut gik sammen om musikvideoen til sangen "Turbo Killer". Musikvideoen var ret fantastisk, og det er den slags stemning, de går efter med Blodmaskiner.

Filmen er propfyldt med vold, nøgenhed, fede specialeffekter og fantastisk musik baseret på det, de hidtil har set, og jeg kan ikke vente på, at den går live den 21. maj næste måned.

Du kan tjekke filmen ud, når den rammer Shudder-streamingtjenesten for at blive mæt af techno-gyserfilmen. Forhåbentlig fanger det nok til at skabe imitatorer, for vi kunne helt sikkert bruge flere film som Blodmaskiner.

(Tak for nyhedstip Asuka Soryu Unit02)

29712333088 c83e82ccc6 c

Andre medier