Hvordan var artiklen?

1554921cookie-tjekSnowRunner Trailer Højdepunkter Lasttransport, Truck Trailers
Medier
2020/03

SnowRunner Trailer Højdepunkter Lasttransport, Truck Trailers

Focus Home Interactive og Saber Interactive udgav en ny trailer til SnowRunner, den kommende lastbilsimulator til hjemmekonsoller og Epic Games Store, der denne gang fremhæver spillets fokus på transport af last og fastgørelse af forskellige trailere på bagsiden af ​​din rig.

Traileren lukker kun ind 48 sekunder, men vi får se, hvordan de forskellige modificerede trailere ikke kun kan ændre den last, du kan bære, men også hvordan lastbilen reagerer på den ekstra belastning, og hvordan du skal komme rundt bøjninger og forskellige vejhindringer ved hjælp af ekspertkørsel uden at vippe trucken eller sidde fast.

Du kan tjekke videoen herunder for at se last og trailere i aktion.

Som vist i traileren, hvordan du indlæser lasten og hvordan du udstyrer traileren (e) vil afgøre, hvordan køretøjet vil håndtere, eller om det overhovedet vil være i stand til at håndtere lasten.

Siden SnowRunner er fysikbaseret, betyder det, at massedistribution kommer til at spille. For meget belastning på et køretøj uden drejningsmomentet til at trække lasten får fronten til at løfte. Ikke nok trækkraft vil få et køretøjs baghjul til at dreje og fronten springer op. Eller i nogle tilfælde kan du måske finde dig selv i at hænge ned i en hældning uden nok momentum til at klatre over.

Takket være realismen i miljøsimulering og køretøjets momentum og trækkraft får vi se alle forskellige slags scenarier, hvor nogle køretøjer klarer sig bedre end andre under visse omstændigheder.

SnowRunner - Lasttransport

Vi ser også, hvordan specialkøretøjer kan bruges til meget specifikke opgaver. For eksempel kan du bruge den seismiske transportør til at spore olieaflejringer eller slæbet til at låse sig fast på andre større køretøjer og trække dem ud af mudderhuller eller gennem snehøjene.

Spillet formes bestemt til at være en værdifuld oplevelse, det er bare en skam, at den bedste version af spillet - pc-versionen - er begrænset til et års eksklusivitet i Epic Games Store.

Du kan søge efter SnowRunner til debut på Xbox One, PS4 og Epic Games Store fra 28. april. For mere information er du velkommen til at besøge officiel SnowRunner hjemmeside.

Andre medier