Hvordan var artiklen?

1556080cookie-tjekSnowRunner-konsolmods planlagt til frigivelse i fremtidig opdatering
Medier
2020/03

SnowRunner-konsolmods planlagt til frigivelse i fremtidig opdatering

Focus Home Interactive og Saber Interactive frigav en ny oversigtstrailer til den fysikbaserede lastbilssimulator, SnowRunner. Spillet er klar til at blive frigivet den 28. april på hjemmekonsoller og på Epic Game Store. Traileren dækker, hvordan de miljømæssige vejforhold påvirker køretøjernes fysik, samt hvordan spillerne bliver nødt til at håndtere disse forhindringer for at fuldføre deres mål. Traileren afslører også, at Sabre Interactive har planer om at tilføje support til konsolmod til PS4 og Xbox One-versionen af ​​spillet.

Påhængskøretøjet åbner på lidt over fire minutter og starter med at forklare, at forskellige typer terræn under forskellige slags vejrforhold vil påvirke trækkraft, dækspin, belastningshåndtering og stabilitet.

Du bliver nødt til at styre dine brændstofreserver klogt, når du forsøger at trække ud af dybe grove slushy sne eller brænde gennem våde mudder. Du kan tjekke traileren nedenfor for at se spillet i aktion og nogle af de forskellige køretøjer, du vil bemande for at komme igennem hver missionstype.

Traileren dækker hvordan du kan bruge forskellige drivmekanismer til at hjælpe dig med at overvinde nogle forhindringer, såsom at bruge en svøbe på et træ til at trække dig ud af en flod eller skifte mellem firehjulstræk eller en differentiel lås til at klatre op ad bakken til sikkerhed.

De dækker kort, hvordan forræderiske flodstrømme kan vælte køretøjer - især dem med trailere - hvis du ikke er forsigtig. Og senere får vi et kig på, hvordan kontrakterne er opsat i de tre forskellige regioner fordelt på 11 forskellige kort.

SnowRunner - Redning af køretøjer

Nogle af kontrakterne spænder fra bugsering af køretøjer til bestemte placeringer, redning af køretøjer fra farer, transport af varer til et kontrolpunkt eller kørsel af køretøjer til et bestemt sted.

Som de afslører i traileren, kan gennemførelse af forskellige kontrakter påvirke den større verden omkring dig, nogle gange åbne nye adgangspunkter, når broer bygges, eller kraftværker bringes online.

Snowrunner - Caterpillar

En af de mere chokerende ting, der blev afsløret i traileren, som jeg ikke forventede at høre om, var, at der er planer om at bringe konsolmods til Xbox One og PS4-versionen i fremtidige opdateringer.

Jeg ved ikke, hvor godt det vil fungere, men hvis Saber Interactive følger i Bethesdas fodspor, hvilket giver spillerne mulighed for at importere forskellige typer nye lastbiler, truck-mods og tilpasning, kan det muligvis gøre SnowRunner mindre gamble at købe på ottende generation tvillinger end på pc.

Alt dette afhænger naturligvis af, hvor godt implementeringen går, om de vil have modbegrænsninger eller ikke, og en række andre advarsler. På pc vil spillet dog tilbyde mod support ud fra porten med tilladelse fra Focus Home og Saber Interactive's samarbejde med Mod.io.

Du kan søge efter SnowRunner at gå live til Xbox One, PS4 og i Epic Games Store til pc, der starter den 28. april.

Andre medier