Hvordan var artiklen?

1560551cookie-tjekStreet Fighter V Champion Edition har disk-låst indhold
Medier
2020/02

Street Fighter V Champion Edition har disk-låst indhold

Alt DLC til Street Fighter V Champion Edition er på disken, men den er låst, indtil du bruger en kupon til at låse op for indholdet, når du går online. Dette betyder, at enhver, der køber en videresolgt kopi af Championudgave kan ikke få adgang til nogen af ​​de tegn, der ikke var inkluderet i den originale vaniljeversion af Street Fighter V.

Twitter-bruger Voice of Fanservice linket til en video, der blev sendt op på YouTube af Chrono-Nørd.

Hvad er vigtigt ved videoen? Nå, jeg handler om unboxing af den fysiske version af spillet på PS4, og den indeholder en voucher med en digital kode, der skal indløses for at få adgang til alt indholdet på disken.

Det er kun knap fire og et halvt minut og bekræfter, at alle tegnfilerne er på disken, men utilgængelige, indtil du bruger kuponkoden, der minder om Street Fighter X Tekken til Xbox 360, PS3 og PC, der kom ud i 2012.

Som du kan se, er det kun standardtegnene fra vaniljeversionen af Street Fighter V er ledig. Hvis du forsøger at vælge nogen af ​​DLC-tegnene uden at bruge kuponen, vises der en fejlmeddelelse under tegnvalget, der siger "Dit valg er i øjeblikket ikke tilgængeligt."

Vi ved, at modellerne er på disken, for da han ruller gennem tegnlisten, indlæses en af ​​de nyeste tegn, Urien, nær slutningen af ​​videoen.

Dette er anden gang, at Capcom har trukket svindlen med at inkludere alle tegnene på disken og opkræve fuld pris for spillet, men alligevel begrænse adgangen til de nævnte tegn, medmindre du har kuponkoden.

For jer der ikke husker, Street Fighter X Tekken featured 12 tegn allerede på disken men du måtte betale for at låse dem op.

Da hackere fandt ud af det, sammensatte de unlock-guider for at hjælpe folk med at få adgang til tegnene på disken uden at skulle betale for dem. Dengang kan mange YouTubere lide Sint Joe tog Capcom også til opgaven for at låse alt indhold på en disk, have en separat prismærke for DLC på en disk, som du allerede betalte $ 60 for.

Det ser ud til, at Capcom vender tilbage til deres gamle stampende grund ved at opkræve fuld pris for den fysiske detailversion af Street Fighter V Champion Edition selvom du ikke kan få adgang til nogen af ​​DLC'en uden kuponen. Nu er den gode del for dem, der køber den nye, at pakken mindst følger med kuponen. Den dårlige del er, at du skal være online for at få adgang til indholdet.

Hvad dette betyder er, at brugte kopier af Street Fighter V Champion Edition er de samme som vaniljeversionen af Street Fighter V, og endnu værre er, at hvis serverne nogensinde går ned, vil du ikke kunne få adgang til noget af indholdet derefter. Din detaildisk er ikke helt en dalbane, men den er sikker på, at den er tæt nok.

Street Fighter V Champion Edition er tilgængelig lige nu på PS4. Forvent at de sædvanlige mistænkte løber til Capcoms forsvar, selvom der virkelig ikke er noget at forsvare her.

(Tak for nyhedstip MSD)

Andre medier