Hvordan var artiklen?

1565270cookie-tjekMangadex midlertidigt nede efter værtsfjernelse af websted som et resultat af juridisk pres
Funktionalitet
2020/01

Mangadex midlertidigt nede efter værtsfjernelse af websted som et resultat af juridisk pres

Piratkopiering har altid været et kontroversielt spørgsmål for underholdningsindustrier, især dem, der ses for investorer, der ved mindre om markedsdynamikken end dem, der sidder i ledelsen. I en lejr af virksomheder har du dem, der forstår markedets grundlæggende karakter. Selvom nogle mennesker foretrækker fanoversættelser eller er for dårlige til ellers at støtte den officielle frigivelse. Disse mennesker viser sig at se anime, de køber lejlighedsvis varer, og selv når de ikke gør det, tjener de som gratis reklame gennem mund til mund og lidenskabelige indlæg på tværs af sociale medier, der trækker ind mennesker, som så bruger penge på IP.

I en modsat lejr har du virksomheder som Viz Media, der tror, ​​at hvis de knuser alle piratkopieringssteder, så vil de konvertere enhver pirat til en kunde. Denne tro fortsætter på trods af flere undersøgelser, der siger, at piratkopiering ikke påvirker salget negativt, men kan øge salget og markedets rækkevidde, hvis dit produkt er godt, som rapporteret af Ars Technica. Sammen med grundlæggende økonomi for, hvordan du ikke kan regne et potentielt salg som et tabt salg.

Personligt, efter at have tolereret forsinkelser i de fysiske udskrivninger af officielle lokaliseringer kun for at finde indholdet ændret, fordi det fornærmet følsomheden hos lokalisatorerne, blev jeg færdig med officielle oversættelser. Jeg betaler ikke gode penge for ændrede produkter. Det hjalp heller ikke, at de fleste ejendomme, jeg er interesseret i, ikke er store nok til at garantere store vestlige virksomheders interesse, så websteder som Mangadex har været en uvurderlig kilde til Manga-visning.

De fleste japanske virksomheder har en tendens til at tage en meget mild tilgang til piratkopiering, der ikke har til formål at drage fordel af deres intellektuelle ejendom. At forstå, at de får flere indtægter fra det frie mund- og købssalg, end de nogensinde ville have gjort ved at lukke disse websteder ned og have deres egenskaber, ignoreres for det meste af vestlige publikum.

Viz Media - et selskab, der har hovedkvarter i San Francisco - deler ikke dette synspunkt og har taget forfølgelse af fan-oversættelses-hosting-websteder. Efter en bruger uploadet en officiel udgivelse af Boruto hyrede de Evan Stone til at sagsøge Cloudflare for Mangadexs ejeroplysninger i henhold til Torrent Freak.

Husk ikke, at uploade officielle lokaliseringer er i strid med webstedets brede regler, og heller ikke hvordan Mangadex har overholdt alle anmodninger om at fjerne officielt frigivne serier meget til denigration af deres omdømme med deres publikum over, hvordan de gjorde det. Viz Media har ingen interesse i at løse problemet mindelig eller civilt med webstedets administration.

gPpRgMa

Som en sidebemærkning forstod jeg aldrig, hvorfor virksomheder ikke bare beder webstederne om oversættelse af fane om at linke til den officielle butik for at markedsføre de varer, der sælges eller være vært for reklamer med begrænset kørselsvarer? De kunne endda gøre et tidsvindus med frigivelse og køre ivrige fans til de officielle fronter i digital butik ved blot at begrænse hvilke kapitler, der kan frigives på hvilket tidspunkt. De fleste steder ville være meget imødekommende for at hjælpe med at støtte indholdsskabere på denne måde, men intet firma synes alligevel meget interesseret i at nå ud til det. Det er enten en passiv tolerance over for piratkopiering eller knuse oprørskum-mentaliteten, der kommer fra virksomheder.

Ved at afsætte, hvordan disse forhold kunne håndteres bedre til fordel for alle involverede, fik det juridiske pres Mangadex 'hostingfirma til pludselig at droppe dem. Som et resultat har webstedet tilbragt de sidste par dage med at migrere til et nyt websted og nu en officiel meddelelse fra https://mangadex.cc/thread/200708 Mangadex har afklaret situationen.

Gode ​​nyheder, alle sammen! Som du kan se, er MangaDex tilbage.

 

Et par ting at bemærke:

 

1. Vores .cc domæne er midlertidigt i øjeblikket. Vores .org-domæne blev erhvervet via vores forhandler, der har fjernet os fra CF og er stoppet med at støtte os på grund af lovligt pres. .org vil ikke være tilgængelig, indtil overførslen til vores nye udbyder er afsluttet.

 

2. På grund af den tid, det tager at flytte domænet, er ældre kapitler ikke tilgængelige endnu. Det vil sandsynligvis være begyndelsen af ​​næste uge, før de er tilgængelige, men vi håber, at skiftet afsluttes, inden weekenden er forbi. Du kan dog uploade nye kapitler, kommentere gamle kapitler osv. Osv.

 

3. Efter ophør af vores forhandlers support og håndtering af vores donationer er den eksisterende donationsmetode ikke længere en bæredygtig mulighed. Aktive tilhængere vil have fået sendt en e-mail om dette. Vi undersøger i øjeblikket alternative metoder til support. Med annoncer som en sidste udvej.

 

4. For alle, der var opmærksomme på nyhederne, var det pågældende Boruto-kapitel en officiel engelsk rip. Upload af officielle kapitler har altid været i modstrid med vores regler, og vi værdsætter din fortsatte hjælp til at rapportere alt indhold, der bryder vores regler i fremtiden. Tak til alle vores brugere for at være opmærksomme og rapportere alle officielle kilder, tidlige udgivelser, troldkapitler og alt andet indhold, der bryder vores regler.

 

5. Bemærk, at da vi er på et nyt domæne, er læserindstillingerne tilbage til standardindstillingen. Undskyld for ulejligheden.

 

6. Adgang til kun login er en midlertidig foranstaltning, mens cachen genopbygges. Vi er ikke gået kun som bruger. Gæster har nu adgang til MD.Tak for at du var tålmodig med os og for din udstrømning af støtte i løbet af denne periode. Tro mig, selv personalet har fået en smule krækende uden manga at læse.

 

Da vi er flyttet til en ny udbyder, kan du opleve problemer. Hvis du ser nogen fejl, bedes du rapportere det på vores Discord.

 

Uden videre, glad læsning!

Når de behandler spørgsmålet om piratkopiering, bør virksomheder fortsætte med forsigtighed. Uden tvivl har de ret til at beskytte deres intellektuelle ejendom, men når et websted som Mangadex allerede forbyder at frigive officielle oversættelser og har demonstreret en vilje til at overholde firmaer, der ønsker at operere lovligt for yderligere at chikanere dem, kun avls fjendskab blandt forbrugerne.

Andre funktioner