Hvordan var artiklen?

1566434cookie-tjekVTube Studio tillader virtuelle YouTubers at bruge Live2D-avatarer
Medier
2019/12

VTube Studio tillader virtuelle YouTubers at bruge Live2D-avatarer

Der er en ny Unity 3D-drevet skabelsessuite, der bruger Live2D-performanceoptagelse via Googles ARCore augmented reality-værktøjssæt. Softwaren giver mulighed for realtids ansigtssporing via webkamera eller anden fangeenhed, hvor gengivet output finder sted, når ydeevnen eller bevægelserne visualiseres.

Denchi Soft rullede en næsten ti minutters video ud for at vise, hvordan softwaren fungerer og demonstrere, hvad du kan forvente af kittet, når det til sidst frigives til offentligheden på et tidspunkt i første kvartal af 2020.

Du kan tjekke video-demonstrationen nedenfor.

Så som videoen skitserer, læses og lagres ansigtsdataene af ARCore og derefter føres ind i Tensor Flow neurale læringsrørledninger, der er tilsluttet Unity 3Ds Barracuda. Derfra streames dataene via en UDP-protokol til hovedforsyningen Vtube Studio frontend mens du bruger Live2D-animationer og brugergrænsefladekontroller.

Efter at have dækket det grundlæggende i, hvordan softwaren fungerer, får vi derefter en demonstration af, hvordan farvetoning og fysisk baseret gengivet belysning også kan anvendes på Live2D-modellerne, hvilket skaber opfattelsen af ​​dynamisk belysning i realtid.

Du kan også tilpasse baggrunden, importere forskellige scener og endda konfigurere genvejstaster, så du kan ændre ansigtsudtryk, indlæse brugerdefinerede makroer og oprette specifikke reaktioner for at gøre livestreamingen mere levende.

VTube Studio - Svimmel

Der er allerede nogle 3D-løsninger, der opfører sig ligner hvad Vtube Studio kan gøre, men hvis du var mere interesseret i at bruge håndtegnet tegn, som afbildet i videoen ovenfor, så Vtube Studio er bestemt vejen at gå.

Hvis YouTube ikke imploderede, ville jeg sandsynligvis sige, at der var spændende tider forude for virtuelle knolde, men i øjeblikket ser det ikke så godt ud for entusiaster, der ønsker at komme ind i indholdsskabelse, medmindre du selvfølgelig bare gjorde det for pokker af det og ikke faktisk generere nogen væsentlig indtægt ud af bestræbelserne.

Du kan læse mere om Vtube Studio fra Denchi Soft ved at tjekke GitHub side.

(Tak for nyheds tip Wondy Bergers)

Andre medier