Hvordan var artiklen?

1568151cookie-tjekAO Tennis 2 Karriere-tilstand vil have flere afslutninger, adfærdsmæssige valg til og fra banen
Medier
2019/12

AO Tennis 2 Karriere-tilstand vil have flere afslutninger, adfærdsmæssige valg til og fra banen

Bigben Interactive og Big Ant Studios frigav en ny udviklingsdokumentar bag kulisserne om karriereindstillingen for den kommende sportstitel, AO Tennis 2, hvilket vil sætte spillerne tilbage i riket at duke det ud i Australian Open til overherredømme på domstolene i landet nedenunder.

Den fire minutters video diskuterer, hvordan ins og outs i karriereindstillingen vil være, og hvilke nye funktioner de har bragt til tilstanden til den nyeste udflugt.

Den nye karriereindstilling er fortællingsbaseret. Du opretter en karakter og forsøger at komme dig op i rækkerne ved at konkurrere i turneringer og vinde kampe.

Du vil være i stand til at vælge, hvordan din karakter opfører sig både på banen og på banen, samt hvordan de interagerer med pressen.

Du kan få et indblik i uddragene i karrieremodus i videoen herunder.

Meget ligesom serien af FIFA spil, der medvirkede til Alex Hunter, vil du være i stand til at lande sponsoratilbud, forsøge at blive inviteret til bestemte turneringer eller begivenheder og prøve at komme dig ind i den øverste del af den professionelle tennis verden.

Som nævnt i videoen, hvis du er uhøflig over for dine modstandere, embedsmændene eller snarky under pressekonferencer, kan det have en negativ indvirkning på din karriere, eller det kan gøre dig berømt.

Der er tilsyneladende forskellige afslutninger for forskellige beslutninger og adfærd, du engagerer dig i gennem hele karriereindstillingen.

De kommer også ind på nogle af de pittige, hvordan budgetter til små projekter som dette kan begynde at ballonere, især når det kommer til film, hvor de var nødt til at udføre yderligere mo-cap-arbejde, yderligere stemmespil og scenarieopbygning.

Forhåbentlig er gameplayet så solidt som den indsats, holdet lægger i karriere-tilstand. Det ser ikke ud til, at det bliver så høj kvalitet som EA's bestræbelser, men hvis det er langt sjovere og fjerner mikrotransaktioner og sociopolitiske dagsordener, kan det være værd at købe, januar 9th, 2020.

Du kan søge efter AO Tennis 2 at starte på pc, PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

Andre medier