Hvordan var artiklen?

1574350cookie-tjekSteam blokerer angiveligt spil i Brasilien uden aldersvurderinger
Nyheder
2019/10

Steam blokerer angiveligt spil i Brasilien uden aldersvurderinger

Valve fjerner angiveligt adgang til købspil for brasilianere, hvis spilene sendes til Steam uden aldersklassificering. Der ser ikke ud til at være nogen officielle meddelelser om det, men brasilianske spillere har drøftet spørgsmålet i længden og nået ud til OAG for at sætte fokus på Steam-spillesiderne, der blokeres i Brasilien.

Det startede med en tråd tilbage på Oktober 11th, 2019 fra brugeren DarkSpartan. Han beklagede manglen på købsmuligheder for visse spil på Steam, og det faktum, at dette skridt kom uden nogen advarsel, varsel eller heads-up fra Valve, før han vedtog ændringen.

En brasiliansk gamer oversatte dele af DarkSpartans indlæg til engelsk, hvor han sagde…

”Jeg talte med en udvikler, hvis side blev blokeret i Brasilien, han var ikke opmærksom på denne nye regel, men på få minutter var han i stand til at låse op for spillets side, efter at den samme havde sin aldersklassificering godkendt. Men jeg kan ikke bekræfte, om dette er gyldigt for alle spil i denne situation.

 

”Sammenfattende blokeres nye butiksider fra spil, der ikke fik en aldersklassificering af udviklere eller udgivere, fra nu af i Brasilien, indtil de modtager en. Med andre ord, ingen i Brasilien vil være i stand til at visualisere, købe, føje til ønskeliste, søge i butikken, se på nye udgivelsesliste, se navnet på spillet, udvikler eller udgiver, ingen gennem Steam! ”

Efter at nogle brugere fandt ud af, at hele butiksider blev blokeret, besluttede de at holde øje med udviklingen med en opdateret liste over de kommende spil, der blev påvirket af på Scjogos.com.

Da en bruger henvendte sig til Steams kundesupport om visse kommende spil, der ikke var tilgængelige på Steam i Brasilien, svarede support med følgende meddelelse ...

”Jeg kan forstå den bekymring, du måtte have i sagen, men lad mig prøve at afklare det.

 

”Da spil nu er påkrævet at have en rating i Brasilien, ville udgiveren af ​​spillet skulle gennemføre en proces for at etablere en vurdering af deres spil.

 

”For alle spil, du ønsker at købe i fremtiden, og du synes, det ikke er bedømt, vil vi anbefale at nå ud til udgiveren af ​​spillet. Udgiveren ville have bedre information om If De planlægger at have spillet tilgængeligt i Brasilien.

 

“Tak for at bruge Steam”

Dette skabte endnu et besvær, fordi som nogle spillere påpegede, de ikke engang kan få adgang til butiksiderne, som er blevet fuldstændigt deaktiveret i deres region.

Brugere, der har adgang til butikssiderne, opfordres til at kontakte udviklerne for at udfylde en formular, der giver dem mulighed for at modtage en vurdering af deres spil, så det kan sælges digitalt i Brasilien. I forummet delte de et billede af den selvklassificeringsproces, som Valve implementerede for udviklere for at modtage en vurdering, så den kan sælges i Brasilien.

72c7wcA

DarkSpartan nåede ud til Brasiliens CCI, og de bekræftede, at digitale spil vil kræve en aldersklassificering, hvis de skal sælges i regionen. De giver ham løbningen ved at få ham til at kontakte Valve eller udviklerne om at få en aldersklassificering, hvis de ønsker, at deres spil skal være tilgængelige for brasilianske brugere.

Ifølge Scjogos-listen er mere end 80-spil blevet påvirket, men det ser ikke ud til at være tilbagevirkende. Dette sker kun for nyere spil. Brasilianske brugere mødes med følgende fejlskærm, hvis de forsøger at få adgang til et spil uden en aldersklassificering.

yrop7RQ

Bemærk også, at spil på listen, der er blevet gjort utilgængelige i Brasilien, heller ikke længere viser en butiksside eller prisoplysninger gennem SteamDB-poster.

For eksempel: Fantasy Grounds - Pathfinder RPG - GameMaster Guide's DLC er ikke klassificeret, og derfor anvendte Valve den automatiske blok for gamere i Brasilien.

GSzb7lj

Det største problem, som de fleste spillere har, er, at Valve bruger en temmelig sløv krafttilgang til at tackle problemet ved helt at blokere adgangen til appen af ​​brasilianske gamere i stedet for blot at deaktivere købsknappen på Steam-butikssiden, indtil udvikleren kan anvende en automatisk aldersklassificering for appen.

Denne nye foranstaltning er en opdatering af den brasilianske DJCTQ-certificeringsproces, som de begyndte at håndhæve mere aggressivt tilbage i 2013, som rapporteret af Windows Central. Den nyeste opdatering har dog gjort det yderst ubelejligt for brasilianske spillere at få adgang til kommende eller nyudgivne titler.

At gøre det værre er, at mange andre udviklere - især dem fra Asien - som ikke kan tale eller læse portugisisk, ikke har nogen idé om, hvad der foregår, og medmindre samfundet informerer dem om ændringen, de bare ikke ved om processen eller kravet at ansøge om en automatisk aldersklassificering for at sælge spillet i Brasilien.

Valve har aldrig svaret på nogen af ​​vores anmodninger om kommentar, men jeg er sikker på, at hvis nok brasilianske gamere stinker om problemet, så får en af ​​de større afsætningsmuligheder i klikken en kommentar fra Valve, og muligvis får dem til at lave en officiel meddelelse om problemet.

(Tak for nyheden Plake Filmmaker)

Andre nyheder