Hvordan var artiklen?

1505810cookie-tjekYS Net Seneste Shenmue 3-opdatering dækker refusioner og revision af pc-option
Nyheder
2019/09

YS Net Seneste Shenmue 3-opdatering dækker refusioner og revision af pc-option

YS Net er kommet med en ny Shenmue 3 opdatering vedrørende refusion og revision af pc-optioner i opdatering 114 #. Det kontroversielle spil der er Shenmue 3 er udgivet til pc via Epic Games Store, PS4 og Xbox One den 19. november 2019

Efter hele Epic Games Store-skiftet og efter løftet om en Steam-udgivelse, mange Shenmue 3 fans tændte på YS Net for dets ondskabsfulde træk.

I betragtning af at Epic Games Store-eksklusiviteter og Kickstarter-projekter kan gøre noget meget klæbrigt, baner det vejen for en grim opskrift, hvoraf en af ​​YS Net og Deep Silver blev opfyldt med Shenmue 3.

Efter skandalerne vedrørende "ingen refusion" -politikken for dem, der ønskede en Steam-nøgle, har Ys Net backtrack om refusionsspørgsmålet og tilbudt følgende info via opdater 114 #:

"PC Option Revision

 

Bemærk følgende revision vedrørende tilgængelighed af pc-optioner.

 

I den forrige opdatering om belønning med pc-version blev følgende mulighed for pc-versionen (Epic Games Store) annonceret:

 

"Hvis du vælger enten PC Physical eller PC Digital version, er en mulighed for også at modtage en Steam-nøgle et år senere."

 

Da forhandlinger med Valve pågår, er vi ikke i stand til at forpligte os på dette tidspunkt vedrørende tilgængeligheden af ​​Steam-nøglerne.

 

Anmodninger om Steam-nøgler accepteres gennem undersøgelsen, men der er mulighed for, at Steam-nøgler i sidste ende ikke vil blive distribueret afhængigt af forhandlingerne med Valve. En meddelelse vil blive offentliggjort i opdateringerne med resultatet af forhandlingerne.

 

Vi beklager denne revision af den tidligere angivne pc-mulighed. ”

Brevet dækker senere detaljer om muligheden for at tilbagebetale spillet, hvilke bagmænd, der allerede havde valgt pc-versionen af Shenmue 3 (på tidspunktet for videresendelse af undersøgelsen) er berettiget til refusion. Anmodninger om tilbagebetaling accepteres kun gennem støtteundersøgelsen i undersøgelsesperioden:

"Restitutionskvalificering og detaljer

 

Restitutionskvalificering

 

Backere, der allerede havde valgt en pc-version af spillet på tidspunktet for undersøgelsen, vender tilbage, er berettiget til refusion. Bemærk, at bagmænd, der valgte en PS4-version, ikke er berettigede.

 

Behandling af tilbagebetaling

 

Anmodninger om tilbagebetaling accepteres kun gennem støtteundersøgelsen i undersøgelsesperioden.

 

Tidspunkt for refunderingsbehandling kan variere afhængigt af betalingstjeneste og transaktionsstatus. Det kan tage 20 arbejdsdage til 3 måneder fra det tidspunkt, hvor anmodningen om refusion er indgivet, indtil tilbagebetalingstransaktionen er afsluttet.

 

Vi lover at fortsætte med behandlingen af ​​refusionsanmodning hurtigt og pålideligt, men på grund af det faktum, at kampagnen nu er 4 år på, sammen med kompleksiteten i transaktioner og arrangementer for betalingstjenestesystemer, beder vi dig forstå, at behandlingstiderne kan variere afhængigt af individuelle transaktionsforhold.

Opdateringen dækker også, hvordan belønninger i spillet for bagmænd, der anmoder om refusion, planlægges fjernet, men nogle mennesker kan støde på tilfælde, hvor fjernelse muligvis ikke er mulig. Opfyldelsen af ​​Kickstarter-bagmænds restitutioner vil også ske via PayPal:

Restitutioner og belønninger i spillet

 

Præmier i spillet for bagmænd, der anmoder om refusion, er planlagt fjernet, men der kan være tilfælde, hvor fjernelse muligvis ikke er mulig. Vi beder om din forståelse af, at produktion af belønninger i spillet har været godt i gang, og at det er vanskeligt at ændre implementeret indhold på dette udviklingsstadium.

 

Betalingstjenester for tilbagebetalingstransaktion

 

Kickstarter-bagmænd tilbagebetales via PayPal. En PayPal-konto vil være nødvendig for at gennemføre refusionen. Vi beder om dit samarbejde og undskylder de ulemper, dette måtte medføre.

 

Slacker Backers og opgradering / tilføjelse af køb refunderes enten via PayPal eller Softbank Payment, afhængigt af dit oprindelige valg af betalingstjeneste. ”

Tilbage i slutningen af ​​august ønsker Yu Suzuki (over YS Net) at gøre det næste Shenmue spil men behov Shenmue 3 at sælge godt på trods af, at Tim Sweeneys penge lå i lommen. Med andre ord får vi se alt dette rod med Shenmue 3 ′s Kickstarter-kampagne, hvis en fjerde rate kommer til udførelse.

Andre nyheder