Hvordan var artiklen?

1505120cookie-tjekHane tænder lægger 13% af personalet
Industri Nyheder
2019/09

Hane tænder lægger 13% af personalet

Rooster Teeth meddelte modvilligt, at 13% af dets personale er fyret fra og med september 12th, 2019. Det handler om 50 ansatte.

Ifølge Deadline, datterselskabet WarnerMedia, Otter Media, der ejer Rooster Teeth, har været igennem en hård tid økonomisk. Otter ejer også Crunchyroll og Fullscreen og er en del af WarnerMedia-mærket, efter at AT&T foldede flere medieselskaber under en enkelt paraply.

Administrerende direktør Matt Hullum sendte et notat til personalet, der informerede dem om nedskærmningen, skrev ...

”Hej alle sammen - I dag har været en hård dag hos tømmer tænder, og er i modsætning til ethvert andet øjeblik med organisatoriske ændringer, vi har oplevet sammen. Da vi kiggede fremad på alle vores kommende muligheder og udfordringer, måtte vi tage nogle vanskelige beslutninger om, hvordan vi er organiserede. Desværre betød dette, at vi tidligere i dag reducerede størrelsen på vores hold med ca. 13% samlet. Denne beslutning afspejler ikke andres individuelle præstation, og vi er taknemmelige for alt det, som vores tidligere kolleger har bidraget med. Vi vil gøre alt for at lette deres overgang, herunder hjælpe dem med at finde deres næste muligheder.

 

”Som diskuteret under dine afdelingsmøder, har vores ledere tilpasset deres teams til at imødekomme vores fremtidige behov. Vores branche udvikler sig hurtigt, og vi er nødt til at udvikle os med den, hvis vi vil have succes. Når vi begynder et nyt kapitel, har vi muligheden for at fokusere på, hvad vi gør bedst: at skabe godt indhold til vores samfund og partnere, understøttet af centrale forretningsområder, herunder reklame, distribution, medlemskab, begivenheder og e-handel.

 

”Vi har opnået meget i år allerede: gen: LOCK og Immersion har begge debuteret med succes på tv, vi har annonceret nyt indholdspartnerskaber med DC, HBO Max og andre, og vi fortsætter med at producere den fantastiske programmering, der bringer glæde til vores samfund hver eneste dag.

 

”Vi kan se frem til mere succes på denne vej: fortsætte med at udvide vores relationer inden for WarnerMedia-familien og videre og finde nye platforme, hvor vi kan fortsætte vores banebrydende kreative arbejde inden for spil, animation og komedie. [...]”

Omtale af gen: LOCK er interessant, fordi ifølge nogen der har vippet ud Clownfish TV, det var en af ​​grundene til nedbrydningen.

I følge rygerne, der blev videresendt til Clownfish TV fra insideren, gen: LOCK var et kæledyrsprojekt med overbudget af Gray Haddock, og at det ikke helt vendte den fortjeneste, som Rooster Teeth måtte have forventet. Showet fremmet mange af de typiske ”mangfoldighed” trope i Venstre, så det er ikke overraskende, at det var en flopp.

Kuller, på sin side, gjorde det opmærksom på, at også han var en af ​​de mennesker, der gik løs i udskæringerne, hvilket gjorde det kendt i tweets, der blev sendt den 19. september, 13.

Som nævnt i Clownfish TV-video, oplyste insideren fra Rooster Teeth dem, at 13% -medarbejdernedskæringen, der for nylig fandt sted i september, blev indledt af, at flere ansatte blev afskediget i marts. Der var ingen beviser for denne påstand, men tilbage i maj 2019 kommenterede en tidligere medarbejder Glassdoor.com idet det blev nævnt, at virksomheden for nylig havde gennemgået massive afskedigelser.

Det er interessant, fordi virksomheden var hurtig til dydesignal og skåret bånd til Vic Mignogna baseret på falske beskyldninger, men nu er de nødt til at skære bånd med personalet, fordi de er i den økonomiske tagren. Nogle siger allerede, at dette er et potentielt vågent; gå brød scenarie undervejs.

(Tak for nyheds tip Reina Todoroki)

Andre nyheder i branchen