Hvordan var artiklen?

1506984cookie-tjekVejledning til kodevej: Hvordan tjener XP hurtigt i tidligt og sent spil
Guides
2019/09

Vejledning til kodevej: Hvordan tjener XP hurtigt i tidligt og sent spil

kode Vein er ude nu til pc via Steam, PS4 og Xbox One. Uanset om du er en ny spiller eller nogen, der er fortrolig med spillet, som også inkluderer veteraner, kan optjene mere XP eller Haze gennem denne guide til Bandai Namcos sjæle-lignende JRPG.

Først og fremmest skal du gå til det andet Mistle i spillet, hvis du vil starte den tidlige XP eller Haze farm. Jeg skal bemærke, at dette ikke er den bedste måde at niveauere op i spillet, men i betragtning af hvor tidligt du kan komme på dette sted, kan du få ganske mange niveauer, før du kæmper mod den første chef.

YouTuber Brænder genfødt har følgende XP gårdevideo til din sereglæde, som ser ham rack op 2,000 XP omkring 3 minutter pr. kørsel:

Den næste video ser et sted længere fra starten. I dette næste XP-område opfordrer du dig til at gå til Howling Pits. Med andre ord skal du sørge for, at denne placering er ulåst for at udføre følgende strategi.

I henhold til nedenstående video kan du komme rundt 100,000 XP i timen eller endda trække 200,000 plus XP i timen, hvis du ved, hvad du laver.

Tak til YouTuber Brænder genfødt du kan se nedenstående vejledningsvideo:

Dernæst kommer stedet kaldet Memories of Burner Reborn. Den samme YouTuber, Brænder genfødt, afslører sin opbygning til one-shot fjender for at gøre denne XP eller Haze mere lønsom. Hvis du ikke dræber fjenderne i et hit, er XP pr. Time ikke så rigelig.

Endelig, YouTuber 100% Guides tilbyder en sent-spillet metode til at få mere XP eller Haze. Dette sted for at øge flere niveauer går under navnet Provisional Government Center. Når du er der, skal du følge et specifikt kort punkt-til-punkt-mønster for at få over 4,500,000 XP eller Haze i timen:

Som nævnt ovenfor, kode Vein er ude nu til pc via Steam, PS4 og Xbox One.

Andre vejledninger