Hvordan var artiklen?

1470674cookie-tjekMortal Kombat 11 Story Mode Ending Forklaret
Nyheder
2019/04

Mortal Kombat 11 Story Mode Ending Forklaret

NetherRealm Studios og Warner Bros. Interactive Entertainment er Mortal Kombat 11 har endelig udgivet til PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch. Mortal Kombat 11 -historiens tilstand klokker på fire timer. For dem af jer, der ønsker en hurtig opdeling af historien og slutningerne, er I kommet til det rigtige sted.

Spillet starter i slutningen af Mortal Kombat X, efter at Cassie Cage besejrede Shinnok og redd Johnny Cage fra D'Vorah. Raiden fanger Shinnok og torterer ham i et tårn efter at have brugt kraften i Shinnoks amulet, som har ødelagt ham.

Raiden beheader Shinnok for at give en advarsel til Liu Kang og Kitana - begge er indtægter, ødelagt af Shinnok og Quan'Chi's magi.

Men Raiden er ikke overbevist om, at han kan stole på Liu Kang og Kitana for at blive i Netherrealm, så han søger hjælp fra Sonya Blade, Cassie Cage, Jacqui Briggs og resten af ​​specialstyrkerne til hemmeligt at invadere Netherrealm og ødelægge magten fodring Liu Kangs strømkilde til sin genopståelige hær.

Mortal Kombat 11 - Cassie Nederlag Kabal

Sonya og hendes hold klarer at plante C4-eksplosiverne i knogttemplet, men Liu Kang og Kitana regner med Raidens plan og fortsætter med at angribe Cassie og Jacqui. Liu Kang bruger sin ildkraft til at sprænge en del af templet, som knuser Sonya; før hun dør hun detonerer C4 ødelæggende magtkatedralen.

Uden deres hær af revenants gør Liu Kang og Kitana sårbare. Men Kronica vises og genopretter deres slot. Hun rekrutterer dem i sin plan, hvilket indebærer at bringe mange af de besejrede krigere tilbage fra tidligere spil fra en tidligere periode efter Mortal Kombat 4.

Mortal Kombat 11 - Kitana

Dette resulterer i, at den korrumperede Raiden helt forsvinder, mens Shao Kahn, forbi Raiden, forbi Liu Kang, forbi Kitana, Erron Black, Jade, Baraka, D'Vorah og Kung Lao, der vises i Outworld, hvor Kotal Kahn er den nye hersker.

Et kongeligt rummel af sorter finder sted, og i det efterfølgende kaos kommer D'Vorah til hjælp af Shao Kahn og de andre skurke, hvor hun bringer dem til Kronika. Skurkene rekrutteres i deres plan, som omfatter indfangning af tidligere versioner af Kung Lao og Liu Kang.

Mortal Kombat 11 - Shao Kahn

Earthrealm-holdet forsøger at spore og stoppe Kronikas hær, som består af Cyber ​​Lin-Kuei, Outworld-hæren og Netherrealm-hæren.

Sub-Zero og Scorpion opbygge og nedlægge Sektor og Cyber ​​Lin-Kuei-anlægget ved hjælp af Cyrax.

Kano, både fra fortid og nutid, arbejder sammen for at genoprette Sektor efter hans nederlag.

Mortal Kombat 11 - Skarlet

I mellemtiden er Kitana forpligtet til at få hjælp fra Sheeva på vegne af Kotal Kahn.

Både Kotal og Jade forsøger at spore Shao Kahn i Tarkatan-lejren, men når Kotal forsøger at hylde Tarkatans for ikke at opgive Shao Kahns position, intervenerer Jade og slår Kotal Kahn op, hvilket gør ham til at virke som en fuldstændig svaghed. Mens han er slået ud, fanger Shao Kahn Kotal.

Mortal Kombat 11 - Kotal Gets Indfanget

De to Kanos formår at genoprette Sektor og få ham til at deltage i Black Dragon, der bliver Black Dragon Sektor.

De raider bunden af ​​specialstyrkerne og besejrer de fleste marinesoldater, mens de fanger Sonya. De sorte drager sprænger Earthrealm Special Force Base ved at ofre Sektor, der fordobler som en bombe, men Raiden redder de vigtigste helte fra blast og tager dem til Scorpion's Fire Garden til opbevaring.

Raiden forsøger at søge hjælp fra de ældste guder, men i den tidsmanipulering, der foregår af Kronika, forsvinder de gamle guder. Kun Cetrion er tilbage, Kronikas datter.

Mortal Kombat 11 - Sheeva

Kitana formår at rekruttere Tarkatans og Sheeva - der ser skræmmende ud som Charles Barkley i cosplay, som foregiver at være en grim kvinde - og de går for at redde Kotal Kahn, som ender med at få ryggen brudt under hans kamp med Shao Kahn. Kotal er en total pussy-pushover og er kun bekymret for Jade, der siger, at hun stadig vil blive hos ham, selv om han er en krølle fra taljen ned. Tal om at blive cucked.

Kitana klarer med en hånd at besejre Shao Kahn og skære hans ansigt op, hvilket slet ikke giver nogen mening for så vidt angår kontinuitet, fordi selv Raiden havde svært ved at besejre Shao Kahn, og han er en freaking gud!

Anyway, Cassie sporer ned og går for at redde unge Johnny bur og unge Sonya. Cassie bliver skudt af Kano i processen, men Sonya formår at skyde unge Kano i øjet og blæse hans hjerner, som også dræber nutidens Kano.

Heltene besejrer den sorte drage sammen med Shao Kahns hær og Cyber ​​Lin-Kuei, der afslutter de fleste af Kronikas hærer.

Som en reserveplan beslutter Kronika at tegne magt fra Shang Tsungs sjæl af brønde fra originalen Mortal Kombat 1.

Mortal Kombat 11 - Jax's Forræderi

Unge Jax og Jacqui forsøger at modvirke Kronikas plan og tage hende kronen, som er fyldt med Shang Tsungs sjælebrød. Gamle Jax, der var overbevist om at blive med Kronika for at omskrive historien og spare Jacqui og hans kone fra lidelse, bliver slået af unge Jax og Jacqui. Cetrion interjects, tvinger dem til at overgive kronen.

Kronika har Cetrion bringe de resterende Netherrealm revenants og Cyber ​​Lin-Kuei til keep, mens D'Vorah har til opgave at afdæmpe Kharon i Netherrealm. Scorpion går til Netherrealm for at frigøre Kharon og indhente sin hjælp til at bruge sine færger for at bringe Earthrealm-krigerne til Kronikas bevarelse. Imidlertid er den nuværende dag Scorpion (Hasashi) forgiftet af D'Vorah, mens han forsøger at overtale den unge Scorpion til at slutte sig til ham og genoprette Shirai Ryu's ære, hvilken ung Scorpion gør modvilligt. Young Scorpion besejrer D'Vorah, mens Hasashi dør i sine arme.

Mortal Kombat 11 - Scorpion Shirai Ryu

Scorpion går kun til Fire Garden for at blive slået op af alle, men endelig overbeviser dem, at han er der for at hjælpe. Dette udløser en række flashbacks i Raiden, der indser, at Kronika har på tværs af flere tidslinjer pitteret ham mod Liu Kang.

Når Raiden nægter at bekæmpe Liu Kang og genkender mønsteret, intervenerer Kronika og stjæler Liu Kang, da Raiden nægter at dræbe ham.

Mortal Kombat 11 - Raiden

Revenant Liu Kang bruger Shinnoks magi til at stjæle unge Liu Kangs sjæl for at blive stærk nok til at bekæmpe Raiden. I mellemtiden tager Raiden og resten af ​​Earthrealm-helte og Outworlds hærer Kharons færger til Kronikas tid, der sidder uden for rigdommene, men kun Kharon kan tage dem der, da han også sidder uden for grænserne for tiden selv.

Mortal Kombat 11 - Kronika Crown

På fergen sender Kronika de resterende Cyber ​​Lin-Kuei for at opfange Raidens flåde. Men Raiden klarer at besejre dem, herunder Geras, Kronikas protektor. Selvom Geras genoplives hver gang han dør, kæder Raiden ham til et anker og slipper ham ind i blodets bundløse hav.

Raiden ødelægger også de resterende Cyber ​​Lin-Kuei fuldstændigt ved at deaktivere Frost, som blev overladt til hæren.

Når genindtægt Liu Kang går for at bekæmpe Raiden, bliver han forsvarligt besejret, og Raiden fortsætter med at smelte sammen med unge Liu Kang og revenant Liu Kang, der skaber Brand Gud Liu Kang.

Mortal Kombat 11 - Brand Gud Liu Kang

Liu Kang leder de andre rige hære til Kronikas fortsatte efter at besejre Netherrealm-arméerne sammen med nutidens Jax, der er overbevist om at kæmpe for at hjælpe sin datter Jacqui i stedet for med Kronika.

Liu Kang fortsætter med at besejre indtjeningen Kung Lao, revenant Kitana og revenant Jade. Han gør så kort arbejde af Cetrion.

Mortal Kombat 11 - Cetrion's Offer

Cetrion giver hende den resterende magt til Kronika, som fortsætter med at kæmpe og tabe til Liu Kang, men ikke før helt nulstiller hele tiden.

Raiden bliver dødelig efter adskillelse fra Liu Kang. Han forklarer, at Liu Kang nu har ansvaret for at forme tiden, men han vil have brug for en partner til at gøre det, hvorefter Liu Kang vælger Kitana for at hjælpe med at forme tiden ved hans side.

I forlænget afslutning for Liu Kang i Tower Mode er det åbenbart, at han også udpeger Bo Rai'Cho, Kitana, Raiden og Kung Lao som de ældste guder i rigdommene, men hævder sin pligt som overvågning af tid på grund af hans længes efter et enklere liv med Kitana

Mortal Kombat 11 - Keepers of Time

Det er også afsløret i Sonya og Scorpion's Tower Mode endinger, at de gamle guder og tidsholderen ikke er de eneste guder i verdenerne.

Vi lærer fra Scorpions ende, at der er andre guder, der hjælper med at påvirke tidens sande, kendt som titaner. Scorpion opdager dette, når han indser, at uanset hvor ofte tiden er nulstillet, dør hans kone og barn altid. Han indser, at noget større påvirker tidens sande, og ventures uden for rigdommene for at jage titanerne og ødelægge dem.

Det viser sig, at der også er kosmiske væsner endnu større end titanerne, som fremgår af Sonyas slutning, og afslører, at der er riger langt ud over menneskets viden. Hun formår at vove sig længst ud over tid og rum selv til et "uforudsigeligt navngivet" rige for at jage en omgjengelighed, som ligner en kosmisk rædsel fra Lovecraft's lore.

Mortal Kombat 11 - Kosmiske Horrors

Dette giver indtryk af, at selv om Liu Kang er blevet en ældre gud og tidsholderen sammen med Kitana, er der stadig kræfter større end ham uden for de kendte verdener, der kan forme og påvirke tidssandene, som nogle kan spekulere måske udgangspunktet for Mortal Kombat 12.

Andre nyheder