Hvordan var artiklen?

1537360cookie-tjekKingdom Hearts 3 Ending Forklaret
Guides
2019/02

Kingdom Hearts 3 Ending Forklaret

Square Enix og Tetsuya Nomuras Kingdom Hearts 3 er en indviklet, sammenblandet, overskrevet historie, der kulminerer næsten to årtier med historiefortælling til et 30-timers eventyr til Xbox One og PS4. Men hvis du vil have en hurtig oversigt over spillets historie og slutning, vil denne artikel forsøge at lægge ud af Kingdom Hearts 3 slutter så simpelt som menneskeligt muligt.

Spillet starter og (for det meste) slutter med unge Xehanort (mørke) og unge Eraqus (lyshed) spiller et skakspil om "lys" og "mørke" og verdens skæbne.

Størstedelen af ​​eventyret handler om, at Sora genopretter sine venners hjerter og dem, der er gået tabt i mørket, samt at genvinde sin magt for at møde Mester Xehanort for at forhindre ham i at åbne kongerikets hjerter.

Master Yen Sid sender Sora på en rejse for at genoprette sin magt, efter at Sora næsten er blevet et skib for Xehanort. Sora, Donald og Goofy vove sig til Olympus for at finde Hercules for at forstå, hvordan man genopretter Sora til fuld styrke, men Hercules kan ikke hjælpe.

Kingdom Hearts 3 - Reflektioner

I mellemtiden forsøger Mickey og Riku at finde Aqua, der forsvandt under mørket i afgrunden, men den eneste måde at gøre det på er at have Ventus eller Terra gå ind i afgrunden efter hende. Duoen undlader at hente Aqua og deres nøgleblader er beskadiget under rejsen. Under en tilbagekobling afsløres det, at Aqua ventede ved kysten nær afgrunden til Mickey og Riku med Master Ansem, men hun blev banket i afgrunden under hendes kamp med Xehanort, hvorfor hun ikke var der, da Mickey og Riku ankom. Xehanort indfanger derefter Master Ansem i håb om at finde ud af placeringen af ​​Namine.

En af medlemmerne af Organisation XIII, Selv intervenerer imidlertid ved at lægge Xehanort sammen med en lille hær af nobodies og rekrutterer organisation XIII-medlem Demyx for at få Master Ansem sikkert ud af Organisationens måde. Selv udfører også Demyx med at fange en Replica, som han bringer til Master Ansem ved forskningsinstitutet, som bruges til at genoprette Roxas, hvis hjerte blev holdt sikkert inde i Sora.

Kingdom Hearts 3 - Davey Jones

Det forklares, at Sora og Roxas deler et hjerte, ligesom Namine og Kairi deler et hjerte.

Selv planen om at genoprette Roxas 'hjerte ind i skibet, der er fanget af Demyx, er ikke kendt for Sora, hvorfor han forsøger at genvinde sin magt ved at søge efter Roxas på Twilight Town.

I mellemtiden finder Mickey og Riku ud af, at Terra er gået væk, sandsynligvis fordi han er blevet overtaget af Xehanort.

Sora, Donald og Goofy fortsætter med at rejse til andre verdener for at beskytte lysets bærere og kæmpe mod mere hjerteløse i kongeriget Corona, Monstropolis, San Fransokyo, Caribien og Arendelle. Organisation XIII-medlem, Vanitas, vises imidlertid i Monstropolis for at skære Sora's hjerte og tage Ventus, hvis hjerte sluttede sig til Sora, da han var yngre sammen med Roxas, men Mike og Sully formår at besejre Vanitas efter skurken forsendelser af Donald og Goofy .

Kingdom Hearts 3 - Vanitas

Sora forsøger at stoppe forskellige medlemmer af organisation XIII, der forsøger at finde syv nye hjerter ud over de 13-hjerter, de allerede har samlet. Organisationen forsøger at rekruttere Buzz Lightyear, Rapunzel og Elsa, men stoppes af heltenes trio ved hver tur.

Det er senere afsløret, at organisationsskurken Xemnas bringer tilbage visse medlemmer af Organisation XIII som en del af en plan for at gøre brug af Repliker, som er ligesom mennesker, der vil blive brugt som led i Master Xehanorts plan om at låse op 13 keyblades og åbne Riget hjerter.

Senere forklarer den onde version af Riku til Sora under Big Hero 6 segment, at organisation XIII har indsamlet data for at oprette replikaer, som er den rigtige form for medlemmer, som organisationen har brug for for fuldt ud at genoprette Xehanorts hjerte og udføre den oprindelige plan. Organisationen havde brug for data fra Baymax for at fuldføre Replica-programmet ved at genskabe de hjerter, de har brug for til replikaerne.

Kingdom Hearts 3 - Aqua

Når Riku og Mickey besejres efter at have vendt tilbage til mørkets rige efter Aqua, klarer Sora at finde en gammel keyblade fra Mickey, der kan åbne den hemmelige passage til mørkets kyster. Men under slaget afsløres det, at mørket, der angriber Riku og Mickey, faktisk er Aqua, efter at hun var blevet blæst i vandet af Xehanort, og Riku og Sora slog hende for at befri hende fra mørket.

Med Aqua reddet, rejser Sora med hende til en hemmelig placering for at genoprette Ventus 'hjerte. Under Aquas kamp med Vanitas klarer Sora at genoprette Ventus 'hjerte og får ham til at deltage i banden.

Da Roxas blev frigjort, deltog Axel og Kairi også i gruppen efter at have gennemgået keyblade-træning, og de syv værger er samlet.

Kingdom Hearts 3 - Ven møder Sora

De syv værger står over for nogle af Xehanorts minoins i Keyblade kirkegård, hvor det er åbenbart, at Xehanort havde overtaget Terras krop og gjort ham til det trettende medlem i organisation XIII. Under kampen slås alle helterne i kampen, herunder Sora og Riku, som fører Sora til den endelige verden, hvor han skal binde sig sammen igen. Sora er nødt til at jagte sine venners hjerter gennem sovende verdener for at genoprette vennernes hjerter, så de kan vende tilbage til keyblade kirkegård og kæmpe organisationen igen.

Mens de kæmper i kirkegården bliver værgerne overvældede, men Mester Yin Sid kommer til deres hjælp og giver gruppen mulighed for at flygte fra de hjerteløse uendelige horder for at imødegå de tretten medlemmer af organisation XIII.

Mickey og Sora klarer at tage ud tre af medlemmerne, Sora og Riku tager ud to af de andre medlemmer, som frigør et af skibene fra organisationen, som de derefter bruger til Namine.

Kingdom Hearts 3 - Vanitas Unmasked

Under kampen med Xemnas kommer både Xion og Roxas til redning af Axel, Sora og Kairi, takket være Master Ansem, der genopretter Roxas gennem fartøjet, som Demyx bragte dem, og Sora hjælper Roxas 'hjerte tilbage til fartøjet. Mens de andre er distraheret, tager Xemnas Kairi under kampen.

Aqua, Ventus og Sora i sidste ende besejre Vanitas og den onde version af Terra, frigøre Terra fra Xehanort og ødelægge Vanitas.

Xigbar, Young Xehanort og Xemnas bliver derefter besejret, da gamle Xehanort forsøger at samle flere nøgleblader fra lysets værger for at færdiggøre de tretten keyblades og åbne Kingdom Hearts.

Kingdom Hearts 3 - En lille hjælp

Desværre gav helterne, der besejrede medlemmerne af Organisation XIII, deres dispergerede hjerter over til Master Xehanort. Den endelige nøgle bliver derefter erhvervet, efter at Xehanort slår ned Kairi og åbner Kingdom Hearts. Keyblade mesterer imidlertid op og bruger deres knive til at åbne en portal og rejse til Master Xehanorts citadel for en endelig showdown.

Sammen med Donald og Goofy hjælper Sora med at overvinde Master Xehanorts ultimative keyblade-angreb og besejre ham. Efter at være blevet besejret, afslører Xehanort, at hans ultimative mål var at udrydde hele verdens korruption ved at bruge kongerikets hjerter til at genskabe verden på ny i sit billede.

Til sidst vises resten af ​​lysets værger, og Mester Eraqus ånd overbeviser Mester Xehanort om at afstå nøkkelbladet, før de falder ind i lyset sammen.

Kingdom Hearts 3 - 9 Keyblades For Kingdom Hearts

Vogterne bruger keyblade til at lukke Kingdom Hearts og vende tilbage hjem. Sora går dog væk fra resten af ​​gruppen ind i det ukendte for at mestre kraften til at vågne og finde og genoprette Kairi.

I slutningen af ​​sekvensen er det afsløret, at Namine blev restaureret gennem fartøjet, at helten blev genoprettet under kampen i Keyblade kirkegården, og hun vågner op fra sin søvn. Endesekvensen afslører også, at som de andre er samlet på stranden, viser det sig, at Sora formåede at returnere Kairi ... men så falder han væk.

Kingdom Hearts 3 - Sora og Kairi

I en post-kredit scene, er det afsløret, at Xigbar faktisk er Luxu fra en gammel tid længe før den nuværende dannelse af organisation XIII. Luxu klarer at få fat i en af ​​de keyblades, som Master Xehanort havde brugt til at åbne Kingdom Hearts. Luxu har også den sorte boks, som Maleficent og Pete ledte igennem hele spillet. Maleficent ser på fra afstanden.

I en hemmelig ende afsløres det, at Sora og Riku ender i den "virkelige" verden sammen med et medlem af organisation XIII, der står oven på en bygning og gør et hjerteform over månen, hvilket indikerer at de er villige til at genåbne kongerik hjerter og omforme verden ... igen.

Spillet slutter med titlen: Opret forbindelse: Kingdom Hearts.


TL; DR: Et spikhåret barn ved navn Sora forsøger at blive stærkt, så han kan kæmpe mod en impotent gammel mand ved navn Xehonart (udtalt af den uforlignelige Rutger Hauer) og forhindre ham i at samle tretten keyblades og bruge dem til at åbne kongerikets hjerter, hvor den onde gamle mand planer om at ødelægge og omforme alle verdener. Sora, sammen med en bande med farverige hårede keyblade-krigere og nogle usandsynlige Disney-ledsagere, bruger venskabets kraft til at stoppe Xehonart, genoprette fred til galaksen og leve lykkeligt nogensinde ... spar for det faktum, at Sora forsvinner mens han deler et ømt øjeblik med sin barndomskære, Kairi.

Andre vejledninger