Hvordan var artiklen?

1464260cookie-tjekWarface, Battle Royale FPS debuterer på Xbox One i september
Medier
2018/07

Warface, Battle Royale FPS debuterer på Xbox One i september

Crytek s Warface har eksisteret i lang tid, men det syntes aldrig rigtig at fange på grund af en masse spredte udgivelser, inkonsekvent regional support og lukning af spillets servere på forskellige platforme. Nå, nu forsøger Crytek at bringe spillet tilbage ved at portere det til Xbox One i september.

Microsoft udrullede en trailer til PvP FPS, der byder på halvandet minuts gameplay fra det halvt årti gamle skydespil.

Det spiller på mange af de futuristiske gameplay-mekanikker, der var i højsædet dengang Call of Duty: Avanceret Warfare og titanium tilfælde kom først ind på scenen; exoskeletal power-panser, der giver soldater mulighed for at dække, sparke, skyde, slå og slå meget hårdere, end de normalt ville, samtidig med at de åbner op for deres bevægelse og smidighed for at drage fordel af nogle vertikalitetselementer.

Du kan se den ompakkede version af gameplayet med Xbox One-annoncetraileren nedenfor, men det er også ret sigende, hvor dateret spillet ser ud i aktion.

Det interessante er, at traileren forsøger at få det til at se ud, som om der er en robust single-player-kampagne tilknyttet, men det er bare et PvP-spil med nogle tilføjede PvE-tilstande smidt ind for at hjælpe med at udfylde gameplay-variationen. Der er otte missioner, du kan spille med et par kammerater, der har nogle historieelementer, men det er ikke anderledes end PvE-historiemissionerne i spil som f.eks. Alliance of Valiant Arms or Kampvåben.

Men størstedelen af ​​spillet vil centrere sig om teamets deathmatch, nedrivning og CTF-stil. Du vil også have adgang til hundredvis af våben og vedhæftede filer, fire forskellige karakterklasser og 50 forskellige kort.

Efter at Crytek lukkede Xbox 360-versionen af ​​spillet tilbage i 2014, som rapporteret af Sande præstationer, fokuserede de på at tilføje meget mere indhold til pc-versionen af ​​spillet, som er udgivet af My.com.

Warface - brændende sværd

Microsoft siger ikke, om Xbox One-versionen af ​​spillet vil indeholde alle de seneste opdateringer fra pc-versionen af Warface i øjeblikket på Steam; Jeg vil gerne håbe, at det indeholder alle de seneste opdateringer, våben, kort og tilstande fra pc-versionen af ​​spillet, når det lanceres i september til Xbox One.

PC-versionen fik også for nylig en noget halv-arsed Battle Royale-tilstand, så jeg forestiller mig, at Microsoft ville have spillet på Xbox One i betragtning af det PlayerUnknown's Battlefields mister spillere hurtigere, end demokraterne forventes at miste pladser i november. Og at have flere Battle Royale-spil på din konsol kan ikke skade, vel?

Bare hold øje med Xbox Store i september for Warface på Xbox One. Alternativt kan du tjekke gratis-til-spil-versionen på Steam butik.

Andre medier