Hvordan var artiklen?

1464320cookie-tjekStålrotter-videoshows bag kulisserne for at lave en virkelige Screamer-robot
Medier
2018/07

Stålrotter-videoshows bag kulisserne for at lave en virkelige Screamer-robot

Tate Multimedia udgav en ny video bag kulisserne til det kommende 2.5D action-racerspil, Stålrotter. Videoen dækker rekvisitterteamet fra The Ride Again Workshops designproces bag at bygge en real-life version af Screamer junker-robotten fra spillet, som er en af ​​hovedskurkene i diesel-punk action-titlen.

Videoen er ikke særlig lang, og den indeholder heller ikke meget i form af faktisk gameplay fra Stålrotter. I stedet ser vi en håndfuld af teammedlemmerne fra The Ride Again Workshop, der samler junker-robotten med en række dele og metalstykker, og runder skærmen af ​​med en masse tv-skærme, der rent faktisk fungerer. Det tog holdet 90 dage at færdiggøre det med 500 stykker stål og fem LCD-skærme. Faktisk kan vi i slutningen af ​​den lille demonstration se folk, der rent faktisk spiller Tate Multimedia's Stålrotter på tv-skærmene hos EGX Rezzed i London, England, samt hos Pixel Heaven i Polen.

Ifølge pressemeddelelsen vil den 10 fod høje skærm også finde vej til dette års GamesCom, der finder sted i august i Köln, Tyskland.

Desværre er den virkelige skærm faktisk ikke en mekanik og bevæger sig ikke rundt af sig selv.

I selve spillet når vi heller ikke at se det i aktion, men vi kommer til at se uddrag og klip fra CG-sekvensen med Screamer.

Dybest set er det en firbenet robot med en masse fjernsynsskærme med ansigtsdele på, som skriger af spilleren. Den er 10 fod høj og cirka et ton. Dens design ligner meget robotten fra action-gyserfilmen, virus.

Med hensyn til selve spillet ... det har ikke været omtalt i medierne så meget, men det lykkes at vinde nogle af spilmedierne takket være, at spillet forsøger at opfylde de "mangfoldighed" kriterier, som medierne higer efter.

Det polske studie Tate Multimedia troede nok, at de kunne forsøge at appellere spillet til spiljournalister ved at fremvise "diversitet", men det eneste, det gjorde, var at slå en masse potentielle forbrugere fra for titlen.

fMZMQtG

Den bedre måde ville have været at lave et sjovt spil til det faktiske hardcore-publikum (lignende som det, Warhorse Studios gjorde med Kingdom Come: Deliverance) og tag derefter nogle YouTubere ind for at spille spillet og vise det frem. Det gjorde underværker for Bennett Foddy's Kom over det.

Anyway, Stålrotter skal udgives i løbet af fjerde kvartal af 2018 til pc, PS4 og Xbox One.

Andre medier