Hvordan var artiklen?

1464410cookie-tjekJade Raymond Talks Kort om at åbne World Star Wars-spil
Nyheder
2018/07

Jade Raymond Talks Kort om at åbne World Star Wars-spil

Efter at EA lukkede Visceral Games og ønskede at ændre retningen på single-playeren Star wars projekt med kodenavnet "Ragtag" ledet af Amy Hennig, virksomheden overdrog herredømmet til EA Vancouver for at genopbygge det som et åbent-verden-spil. Meget lidt er kendt om denne åbne verden Star wars spillet, men Motive Studios' general manager, Jade Raymond, tog et interview med et andet publikationswebsted på E3 for at tale kort om det.

Hvis du vil høre højdepunkter fra interviewet, der gik ned mellem Game Informer og Raymond om det kommende open world Star Wars-spil, kan du tjekke ud Star Wars hovedkvarter's video nedenfor:

Interviewet startede med, at webstedet spurgte hende, hvad der gjorde, at Vancouver-studiet passede godt i deres øjne til at udvikle et "højprofileret open-world"-spil til Star Wars. Svaret ligger nedenfor:

“Ragtag var allerede ved at blive udviklet sammen med holdet i Vancouver, så der var allerede en gruppe mennesker, der havde samarbejdet om det. Kerneholdet der er super, super stærkt. Der er folk, der havde arbejdet på Skate, SSX og en masse Need For Speeds dengang, så der er en kernegruppe, der var en del af EA Black Box, da det var en ting. Det er folk, der har arbejdet på mange ikke-sportslige ting fra Vancouver gennem årene."

Siden fik senere at vide, at studiet "styrkede sine rækker" gennem udviklere, der "har stor erfaring" med at udvikle spil, der dyrker "åbne verdener." Du kan læse næste afsnit lige her:

"Der er folk, der arbejdede på Sleeping Dogs, en flok mennesker, der arbejdede på Prototype, nogle der arbejdede på en ny IP, der var en slags åben verden. Så der er en blanding af folk fra det oprindelige hold og folk, som vi supplerede."

Det sidste spørgsmål vedrører, om studiet planlagde at bevare noget fra det originale lineære/single-player design (at Amy Hennig var forbi), lyder Raymonds svar:

"Jeg ved ikke, hvor meget vi siger om det, men målet er... Vi har tre terabyte Star Wars-kunstværker, hvilket er vanvittigt, og der er rigtig meget godt arbejde der. Da vi annoncerede, at vi flyttede spillet, drejede ideen sig mere om til spilleragentur, men vi beholdt stadig mange af de ting, der var gode ved det. Der var en masse virkelig fede ting som tonsvis af aktiver og virkelig fede karakterer, der var blevet skabt. Så der er målet om at sikre, at vi bruger alt det."

I øjeblikket har dette open world-spil ingen udgivelsesdato eller platformudgivelse, men hvis du vil lære mere om dette projekt, kan du slå op Game Informer, se Star wars HQ's video, eller tag ind i din indre spejlfinder.

Andre nyheder