Hvordan var artiklen?

1549870cookie-tjekIslands Of Nyne PS4, Xbox One-udgivelse er på Define Human's Roadmap
Medier
2018/07

Islands Of Nyne PS4, Xbox One-udgivelse er på Define Human's Roadmap

Før PUBG or Fortnite blev populær, annoncerede indie-udviklere Define Human Islands of Nyne helt tilbage i 2016 på Steam Greenlight. Spillet virkede lovende for fans, idet det bestod afstemningsfasen på den nu hedengangne ​​platform og har fået så meget opmærksomhed, at udviklerne har en konsolkøreplan skitseret til PC Battle Royale-spillet.

De fleste Battle Royale-spil forgrener sig fra pc til andre platforme for nylig. Men før det rammer konsollerne, er et af de mange spil i den genre, der sigter mod at ramme pc den 12. juli, tilfældigvis Define Humans Islands of Nyne. Hvis tingene går godt nok, håber Define Human også at udgive spillet på PS4 og Xbox One. Inden vi springer til samtalen, der drejer sig om en konsoludgivelse, lad os tage et kig på, hvordan det hele startede.

For det første tog en af ​​udviklerne bag det kommende Sci-Fi battle royale-spil et interview op med NVIDIA GeForce for at forklare, hvad spillere kan forvente af Islands of Nyne:

"Islands of Nyne er et nyt Battle Royale-genrespil, der kommer fra Define Human Studios. Ud over dets frodige grafiske præsentation, er det, der adskiller det fra andre i sin klasse, dets konkurrencemæssige fokus – kommer fra seriøse CS:GO- og Halo-spillere. Oven i alt det leverer Islands of Nyne passende NVIDIA Ansel og Shadowplay Highlights-understøttelse!"

I slutningen af ​​ovenstående video kan vi se forskellige skins på våbnene. Dette fik mange fans til at spørge udviklerne på Twitter, om der vil være en inspektionsknap, og der vil være.

Da fans så en udviklers aktivitet på Twitter, udnyttede de denne situation og spurgte, om der ville være en Xbox One-version af Islands of Nyne. En anden bruger meldte sig og sagde, at der ikke vil være en Xbox One-version, som fungerede som lokkemad og fik udvikleren til at svare, at der er en konsolversion på holdets køreplan.

Det er uklart, om vi vil se en Xbox One- eller PS4-version senere, men givet detaljer, der er planlagt til at blive delt, betyder, at folk bør holde sig opdateret.

Hvis du ikke er træt af Battle Royale-genren eller ønsker at give et andet spil som Islands of Nyne et skud, kom 12. juli på pc via Steam tidlig adgang for at se, hvad det har at byde på.

Andre medier