Hvordan var artiklen?

1464680cookie-tjekIndie Pogo, Smash Bros-Style Fighting Game lanceres den 10. juli på Steam
Medier
2018/07

Indie Pogo, Smash Bros-Style Fighting Game lanceres den 10. juli på Steam

Indie Pogo fra Lowe Bros. Studios er ved at forberede dens eventuelle udgivelse den 10. juli på Steam til pc. Spillet er i bund og grund en indie-version af Nintendos Super Smash Bros., med masser af forskellige karakterer fra populære indie-spil, alle samlet i én stor 2D-kampturnering.

Spillet understøtter to til fire spillere i arenabaserede kampe, der finder sted på tværs af en række stadier og byder på en række spilbare karakterer, inklusive Lilac fra Galaxy Trail's Freedom Planet, eller ungen fra Teslagrad, eller Penelope fra Næste Penelope… som er en enarmet pilot. Hvorfor mangler hun sin arm? Fordi nogle SJW'ere fortalte udvikleren, at han skulle overveje at gøre hende deaktiveret.

I hvert fald er der også karakterer fra Bit.Trip.Runner, vvvvv og endda den anden Smash Bros., klone Riveter af Aether. Du kan tjekke gameplay-traileren nedenfor for at få en idé om, hvordan gameplayet vil se ud.

Så Lowe Bros. formåede at samarbejde med over 50 forskellige uafhængige spilstudier for at inkludere de forskellige karakterer fra populære indie-spil i Indie Pogo. Der er også scener, musiklydeffekter og gameplay-elementer, alt sammen baseret på eksisterende spil. Det er som en kampversion af Super Indie Karts.

Spillet blev oprindeligt Kickstartet tilbage i 2017, og udviklerne planlagde oprindeligt at udgive spillet tilbage i maj, men det blev forsinket til juli, hvilket slet ikke er så slemt. Nogle indie-spil, der bliver kickstartet, ender normalt med at blive forsinket med år, og når de endelig udgives, ender de på Early Access, hvor de bruger flere måneder på at gennemgå udviklingen.

I dette tilfælde ser det ud til, at Lowe Bros. Studios har et godt styr på deres spil, og det ser ud til, at det vil lancere funktionsfuldt i denne måned. Det vil helt sikkert være et godt alternativ for pc-spillere, der ønskede en Super Smash Bros., spil, men ville ikke tænke på at købe en Nintendo Switch.

Du kan se at hente en digital kopi af Indie Pogo den 10. juli, eller sæt spillet på ønskeliste ved at besøge Steam butik side.

Andre medier