Hvordan var artiklen?

1464230cookie-tjekIdentity V, Asymmetrical Survival-Horror Game lanceres 5. juli
Medier
2018/07

Identity V, Asymmetrical Survival-Horror Game lanceres 5. juli

NetEase annoncerede, at deres survival-horror, asymmetriske multiplayer-spil, Identitet V, er indstillet til at lancere den 5. juli. Dette er sandsynligvis gode nyheder for folk, der ikke ønskede at vente længe på, at spillet blev lanceret. Den dårlige nyhed er dog, at den kommer til iOS.

Asymmetriske multiplayer survival-horror-spil er en sjælden race. Der findes en håndfuld af disse spil, men enten er de i Early Access, eller billigt lavet, eller som i tilfælde af Fredag ​​13th: The Game, helt i stå på grund af licensspørgsmål, der finder sted i retten.

Alligevel Dead By Dagslys alun, Behaviour Interactive, har anvendt deres ekspertise til Identitet V. Det inkorporerer faktisk nogle af Behaviours populære Dead By Dagslys mekanik ind i selve stoffet i dets DNA, men finjusteret til mobilspil.

Ligesom Dead By Dagslys, det er et spil med fem spillere, hvor én person påtager sig rollen som jægeren, og fire andre spillere påtager sig rollen som overlevende. Formålet med de overlevende er at undslippe herregården, mens som jægeren er dit mål at dræbe alle de overlevende og sørge for, at deres køddragter bliver monteret på væggene som menneskelig overhaling.

Du kan se en video nedenfor for at få en ide om, hvordan iOS survival-horror-spillet ser ud.

Jeg må indrømme, at lanceringstraileren slet ikke er, hvad jeg forventede. Faktisk, havde pressemeddelelsen aldrig givet væk, at spillet var et mobilt gyserspil, ville jeg aldrig have antaget, at det var eksklusivt til iOS.

Gameplayet er en mash-up af Evolve og Borger Kabuto. Som de overlevende bliver du nødt til at tyde de kodede tårne ​​samt finde en vej væk fra herregårdens område. Som jægeren vil du være i stand til at bruge en række fælder til at fange og dræbe de overlevende.

Du vil være i stand til at få fat i en kopi fra iTunes App Store på blot et par dage fra den 5. juli.

Andre medier