Hvordan var artiklen?

1464650cookie-tjekBandai Namco viser Code Veins Mia Karnstein frem i en ny karaktertrailer
Medier
2018/07

Bandai Namco viser Code Veins Mia Karnstein frem i en ny karaktertrailer

Bandai Namco salgsfremmende kampagne har været temmelig overdreven for kode Vein i, at vi har set en del af det samme i de sidste måneder, før vi fik en officiel udgivelsesdato. Nu hvor vi har en udgivelsesdato (28. september), er der dukket flere karaktertrailere op, og en af ​​dem handler tilfældigvis udelukkende om Mia Karnstein.

Med alle de kode Vein trailere, der rammer sociale medier og YouTube, som om der ikke er nogen i morgen, det ville ikke være mærkeligt at sige, at du har set nok af spillet, vel? Nå, Bandai Namco føler, at du har brug for at se mere og har en ny karaktertrailer ude.

Udviklerne udgav både de engelske og originale (japanske) videoer på Bandai Namco og 876TV YouTube-kanaler som vist nedenfor.

https://youtu.be/fJGqmw-HUzE

Desværre afslører trailerne ovenfor intet nyt, som vi ikke allerede har læst om, da Bandai Namco udgav Mias bio for måneder siden. Men hvis du er svær kode Vein nyheder, vil ovenstående helt sikkert være tilstrækkeligt.

Hvad angår gameplay, kode Vein boltrer sig i tredjepersons action-RPG-genren og har til formål at udfordre spillere i sværhedsgraden med udfordrende chefer og kompromisløs kamp. Spillere vil påtage sig rollen som en Revenant, som kan tilpasses efter spillerens smag.

Fået til opgave at begive sig ud i verden med en ledsager udvalgt fra de forskellige beboere i Vein for at afsløre tabte minder og en exit ud af denne nye demente virkelighed, verden af kode Vein siges at være både farlig og øde. Ifølge Bandai Namco vil denne "ondskabsfulde verden" teste spillere og deres kampfærdigheder mod formidable fjender og monstrøse bosser.

Forhåbentlig dukker der snart en udvidet gameplay-video, der viser nye områder, karaktertilpasning og forhåbentlig ting, der ikke er blevet vist før. Indtil da ved man det kode Vein udkommer til pc, PS4 og Xbox One verden over den 28. september.

Andre medier