Hvordan var artiklen?

1464350cookie-tjekAutomatisering giver dig mulighed for at designe biler og køre dem i BeamNG Drive
Medier
2018/07

Automatisering giver dig mulighed for at designe biler og køre dem i BeamNG Drive

Knastaksel software Automation: Car Company Tycoon Game udkom helt tilbage i 2015. Det giver dig mulighed for at bygge dit helt eget bilfirma op fra bunden. Du designer, fremstiller og markedsfører dine biler over hele verden ved hjælp af et kraftfuldt sæt værktøjer til at lave din egen motor, kassere dine egne bilmodeller, og snart vil du være i stand til at crashe dem i realtid.

Ja, Camshaft Software annoncerede, at de har indgået partnerskab med BeamNG for at give dig mulighed for at eksportere de specialfremstillede biler, du laver i Automation og importer dem til soft-body crash simulator, BeamNG.drive.

Meddelelsen kom i midten af ​​juni via en Steam Community tråd, hvor udviklerne annoncerede, at fra den 13. juli vil funktionen blive gjort tilgængelig i Automation...

"Eksportøren er enkel at bruge: design din bil og motor i Automation, juster dem efter din smag, tryk på eksportknappen, start BeamNG.drive, og din nye bil er lige der på køretøjslisten, klar til at køre. ”

De udgav en video, der også forklarer, hvordan krydssamarbejdet fungerer mellem knastaksel og BeamNG. I det væsentlige vil de fleste bildata blive transporteret fra Automation ind BeamNG.drive, inklusive motoropsætningen, ydeevnen, bremserne, hjulene og belægningen. Du kan se, hvordan det vil se ud at eksportere din bil fra Automation og køre den ind BeamNG.drive med videoen nedenfor.

Derudover skal du bruge Automation at lave al ydelsesfinjustering, inklusive differentialer, hestekræfterne, motorstørrelsen og tophastigheden.

Under den første udgivelse den 13. juli vil der være en vis let blød kropsfysik deformation, men den vil ikke være så dybdegående som de oprindelige køretøjer i BeamNG.drive heller ikke helt så dybdegående som de modderede køretøjer. Jeg formoder, at denne funktion over tid kan blive opgraderet til i sidste ende at understøtte den form for blød kropsfysik, som spillere er vokset til at nyde fra BeamNG.drive.

Derudover Automation testbanen er blevet omhyggeligt genskabt til brug i BeamNG.drive, så du kan tage bilerne en tur og prøvekøre dem af lyst.

Udviklerne hos Camshaft arbejder stadig hårdt på Automation, selvom. De er ikke holdt op med at dyrke og mejsle i raffinementet til kampagnetilstanden i deres eget spil, og de er heller ikke holdt op med at opdatere og forfine gameplay- og ledelsesaspekterne. De har planer om at udgive en ny opdatering til Automation snart, som stadig er i Early Access over på Steam butik.

(Tak for nyheden Jared)

Andre medier