Hvordan var artiklen?

1549560cookie-tjekYs VIII: Lacrimosa Of Dana Definitive Edition er endelig tilgængelig til Nintendo Switch
Medier
2018/06

Ys VIII: Lacrimosa Of Dana Definitive Edition er endelig tilgængelig til Nintendo Switch

Det meddelte NIS America Ys VIII: Lacrosmos af Dana er endelig tilgængelig til Nintendo Switch. Det er otte måneder siden, at de andre PS4- og PS Vita-versioner blev lanceret, og det er to måneder siden, at spillet blev udgivet på Steam til pc. Switch-ejere var død sidst i at få fingrene i en version af spillet, og det er første gang, at en Ys spillet er dukket op på en Nintendo-konsol i de sidste 20 år.

NIS America kalder Switch-versionen af ​​spillet for "Definitive Edition", da det indeholder basisspillet sammen med alle de tidligere udgivne DLC og alle de nyeste patches, sammen med den fornyede og forbedrede lokalisering.

Du kan se, hvordan gameplayet er på Switch med lanceringstraileren nedenfor.

Spillet har hovedpersonen, Adol, som ender med at skylle i land efter et skibsforlis og strander på en forbandet ø. Spillere vil hjælpe Adol med at arbejde sammen med andre skibbrudne krigere, magikere og pirater, mens han forsøger at kæmpe mod monstrene på den forbandede ø og opdage mysteriet bag drømmen om en blåhåret hottie ved navn Dana.

Gameplayet minder mig meget om det nyere Xenoblade Chronicles or Tales Of spil, hvor spilleren kan løbe rundt i realtid og kæmpe mod fjender og udløse nærkampe og magiske angreb.

Single-player JRPG kom oprindeligt ud til PS4 og PS Vita, men spillere klagede over den dårlige lokaliseringsindsats fra NIS America, som valgte at oversætte spillet på en ret opstyltet måde. Efter at spillere klagede over lokaliseringen, undskyldte NIS America og lovede at frigive en patch, hvilket de gjorde i Januar 2018.

PC- og Nintendo Switch-versionerne af spillet var dog stadig forsinket, og det var først April 2018 fik Steam- og GOG.com-brugere endelig fingrene i spillet.

Switch-ejere måtte vente et par måneder mere, før de endelig kunne købe Ys VIII: Lacrosmos af Dana. Du kan hente en kopi af spillet fra detailforretninger eller fra Nintendo eShop lige nu. For mere info er du velkommen til at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier