Hvordan var artiklen?

1548680cookie-tjekYouTubere kalder polygon for falske nyheder vedrørende Anita Sarkeesian VidCon-hændelse
Angry Assault
2018/06

YouTubere kalder polygon for falske nyheder vedrørende Anita Sarkeesian VidCon-hændelse

Polygons Julia Alexander skrev en artikel om Juni 19th, 2018 med titlen "VidCon CEO taler om sidste års Anita Sarkeesian hændelse: 'Vi lavede en fejl'. Artiklen forsøger at omskrive historien og male et scenarie, hvor YouTubere, der tidligere har kritiseret Anita Sarkeesians arbejde, var der for at intimidere og chikanere hende. Artiklen fremstiller en række løgne om #GamerGate og hvad der faktisk skete på VidCon i 2017.

Artiklen interviewer den nye administrerende direktør for VidCon, Jim Louderback, mens han taler om, hvad virksomheden skulle have gjort anderledes ved fankonventet sidste år, efter at Anita Sarkeesian verbalt chikanerede et publikumsmedlem og sagde...

"Når vi bliver bedre for hvert år, tænker vi: 'Åh, der lavede vi en fejl'," […] "Vi vil bare sørge for, at vi ikke lader det ske i år. Vi vil have nogle flere senior VidCon-medarbejdere på nogle af sessionerne, som vi sandsynligvis tror, ​​det kunne ske. Men hvis der sker noget, vil vi faktisk have personale, der er bemyndiget til at udjævne det, hvis vi har brug for det. Vi vil også stå for højttalere. Det vil vi stadig bekymre os om. Jeg havde så ondt af Anita. Det var en hård en. Det er en rigtig hård én."

Louderback refererer til, da forskellige YouTubere fra anti-SJW-siden af ​​det politiske spektrum tog plads på forreste række i et panel om kvinder, der udsættes for chikane, med Anita Sarkeesian. Da Sarkeesian fik øje på en af ​​hendes hårdeste kritikere, Carl "Sargon fra Akkad" Benjamin, fortsatte hun med at udskælve ham med verbal chikane.

Du kan se optagelserne af begivenheden og hvad der startede hændelsen med videoen nedenfor fra YouTuber Zoe gør livet.

Andre YouTubere dækkede også hændelsen, inklusiv Philip DeFranco, som også stod på Sargons side og YouTubere, der blot sad til stede og så Sarkeesians panel.

En række kvindelige YouTubere kritiserede også Anita Sarkeesian for at chikanere Sargon fra Akkad, som f.eks. Barbara4u2c.

Ikke desto mindre omskriver Polygons Julia Alexander historien og hævder først, at #GamerGate var en chikanekampagne, og forsøger derefter at male Sarkeesian som offer på VidCon...

"Ved VidCon 2017 optrådte Sarkeesian i et panel med titlen Women Online, og udforskede emner som chikane, som kvinder ofte møder på internettet. Det er et emne Sarkeesian kender indgående; hun var et af de primære mål under GamerGate, en chikanekampagne, der var rettet mod kvinder i spilindustrien, maskeret som en kamp for etik i spiljournalistikken, og hun står stadig over for modreaktioner i dag for hendes Tropes vs. Women-dokumentarserie."

Som nævnt i tidligere artikler, har der aldrig været nogen citeret bevis for, at #GamerGate nogensinde var en chikanekampagne. Forbrugeroprøret handlede altid om at outing korrupte journalister ved at bruge sociopolitik til fremme uetisk venner, at uetisk fremme indholdog uetisk forstyrre spil.

FBI foretog en undersøgelse af #GamerGate i mere end ni måneder og kunne ikke finde beviser for, at det var en chikanekampagne. EN peer-reviewed rapport fra Women Action Media!, kunne ikke finde nok data til at understøtte mediernes påstande om, at det var en chikanekampagne.

Polygon har overtrådt adskillige etiske standarder gennem årene, inklusive denne seneste artikel, der hævder flere usandheder.

Ikke desto mindre, efter at have taget sigte på #GamerGate, besluttede Julia Alexander derefter at tage sigte på Dave Cullen og Sargon fra Akkad og skrev...

“Mens Sarkeesian er vant til at tale foran store folkemængder, blev hendes VidCon-optræden mere stressende af tilsynekomsten af ​​et par berygtede YouTubere, der har antagoniseret hende i løbet af året, herunder Carl Benajmin (aka “Sargon of Akkad”) og Dave Cullen . Da Sarkeesian henvendte sig til Benjamin og hans venner, der sad på de første par rækker i et forsøg på at antagonisere hende, begyndte Benjamin at råbe tilbage om hans ret til at diskutere hende. En erklæring udgivet af VidCon efter panelet kaldte Benjamin, Cullen og andres for "forsætlig intimidering", og tilføjede, at "paneldeltagerne var forståeligt nok på kanten under hele diskussionen."

Du kan se i videoerne ovenfor, at der ikke var nogen intimidering fra de fremmødte, da de var stille, indtil Sarkeesian ved navn pegede på Sargon og rettede et verbalt overfald mod ham. Polygon har ingen citater for, hvornår Sargon fra Akkad eller Dave Cullen antagoniserede Sarkeesian, men fremsætter påstanden alligevel.

Indholdsskaber Bunty King kimede fra hans Facebook-side, afkræfter påstandene fra Polygon, skriver...

"Hvorfor lyver Polygon om sidste VidCon?

 

”Jeg var i Anitas panel og lyttede stille til, hvad hun og hendes kolleger havde at sige. For helvede, jeg satte endda pris på, hvad nogle af dem havde at sige.

 

"Ingen råbte af hende. Men i et tilfælde udbrød jeg "kvinder er magtfulde." Noget jeg tror helhjertet på, efter at have været omgivet af magtfulde kvinder hele mit liv.”

Bunty King producerede også en video, der gav sit eget perspektiv på begivenheden.

Polygon-artiklen omhandler ikke Bunty King, og den omhandler heller ikke nogen af ​​de kvinder, der var til stede sammen med Sargon fra Akkad og Dave Cullen.

Billeder fra begivenheden viser Sargon fra Akkad sidde på forreste række sammen med en række andre YouTubere, der ser panelet, som rapporteret i stykket på The Sun af Ian Miles Cheong.

Hvis du har brug for at se hele panelet for at vurdere selv, YouTuber Gina Annunziato dækker 50 minutter af hele panelet. Igennem det hele er der ingen mening, hvor YouTuberne på forreste række aktivt chikanerer eller verbalt antagoniserer Anita Sarkeesian.

Du har måske bemærket, at YouTuber Matt Jarbo, der går efter online-håndtaget af Mundane Matt, var også med. Som han fortæller i sin egen video, var der ingen intimidering, ingen chikane og ingen provokation fra ham eller de andre, der sad på forreste række.

På trods af alle videobeviser og de mange førstehåndsvidnesbyrd, sidste år, da rapporterne oprindeligt gik live, tog de tidligere ejere af VidCon, Hank og John Green, faktisk side med Anita Sarkeesian og lagde skylden på Sargon fra Akkad og de andre, der var tilstede. Dette til trods for, at Hank og John modvilligt måtte indrømme, at Sarkeesian brød VidCon-reglerne ved at indføre målrettet chikane mod en deltager.

On Juni 27th, 2017 de grønne brødre skrev...

"I år havde vi et kontingent af deltagere (nogle der betalte, nogle der sneg sig ind med falske pas), som enten havde været gerningsmænd til denne chikane eller i årevis havde set på, hvordan den forargelse, de dyrkede, resulterede i, at følgere doxxede, chikanerede , intimiderende og endda truende liv for skaberne på disse paneler.

 

"Det er svært at forestille sig, at denne gruppe mennesker (som er klar over, at deres kanaler har været base-camps i årevis af chikane af nogle af vores paneldeltagere) ikke indså, at de ankom tidligt for at fylde de tre forreste rækker af et panel op. ville være skræmmende. Under alle omstændigheder lignede det forsætlig intimidering for de fleste fremmødte, og paneldeltagerne var forståeligt nok på kant under hele diskussionen.”

De Grønne tilskrev ondskab til hensigten med de YouTubere, der dukkede op i Sarkeesians panel, med henvisning til intimideringstaktikker. Dette faldt ikke i god jord hos den brede offentlighed, som åbenlyst kaldte Hank og John Green for dobbeltmoralskønnet for at muliggøre chikane begået af Anita Sarkeesian, blot fordi de er enige i hendes politik.

Udtag som Polygon og ComicsVerse har forsøgt at omdefinere "chikane" til at betyde, at nogen er uenig med en anden person, selvom dette er på trods af, at Anita Sarkeesian blot et år før i 2016 nævnte under et VidCon-panel, at simpelthen at kritisere nogen var ikke chikane.

Mens Loudbacker ikke eksplicit sagde, at de ville forbyde nogen af ​​de YouTubere, som Sarkeesian direkte chikanerede, bemærker Polygon, at Sarkeesian håbede, at de ville forbyde folk, der var politisk imod hendes synspunkter, og skrev...

"Louderback sagde ikke noget om at forbyde eller nægte adgang til YouTubere kendt for at tilskynde til chikane mod andre, men det er noget, som Sarkeesian fortalte Polygon sidste år, at hun håber, at personalet overvejer."

Indtil videre har Louderback fortalt Polygon, at VidCon ville øge sikkerheden for paneler, der tackler "splittende problemer", og at de ikke ønskede at vige tilbage fra disse emner.

Mange læsere, YouTubere og dem, der deltog i VidCon, har kaldt Polygon for sin gule journalistik, især siden artiklen stemplede dem, der deltog i Anita Sarkeesians panel som personer, der opildnede til "chikane mod andre".

Selv med beviser, der beviser, at mange af påstandene i Polygon-stykket er usande, som du kan se fra resultaterne på Google, har søgemaskinegiganten ingen betænkeligheder ved at byde på bogstavelig falske nyhedsfrontcenter, så længe den overholder den slags socialpolitisk dagsorden de ønsker, at brugerne skal forbruge.

iSZmwbN
MXG72D0

(Tak for nyhedstipsene Lyle, Ian Miles Cheong, Gina og Synfel)

Andet vredt angreb